Téma: AKCe
Mohli by ste Děla každý den ve stejnou dobu nake akce je to zabava .. ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
DaeMU Fórum » Nápady » AKCe
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mohli by ste Děla každý den ve stejnou dobu nake akce je to zabava .. ![]()
"akce" nedostatečně popsaný nápad? promiň ale dobrá blbost, když ani člověk stohodle nepochopi o co vlastně jde?
Naký eventy a tak .. Každýho hráče by ta hra víc a víc bavila..Soutežit o joce
Ahoj, to máš sice pravdu že by hráče ta hra více bavila, ale kdyby to bylo každých 24hodin no nevím nevím jak by to zachvíly dopadlo, jinak eventy jsou většinou o vikendu jako je třeba Battle of Duraths a nebo ovečky,starwars, viz. sekce Souteže.
Ahoj,
nebo také Blue event či Sky event, ten funguje snad jen na třech serverech ![]()
Ahoj,
mylsíš ten blue v tarkanu (králíci) a Sky event v icaru 2?

To je moc častý ![]()
Já bych dal Event na sobotu...
Každou sobotu od 20:00 Není problém.
Každý den hovadina
Suhlasim zo slavom,ale dal by som to na piatok ![]()
aj ja by som dal kazdy tyzden volaky Event ale v Sobotu alebo v nedelu
Ahoj,
event jednoznačne v Nedeľu
. Piatok sa každý chystá na discotejky alebo niekam s kamarátmi. A v sobotu to isté ako v Piatok. ![]()
Ahoj, podle mě už je těch eventů až až
Pro ekonomiku serveru by nebylo moc dobré aby byli eventy každou chvíly.

Ahoj,
event jednoznačne v Nedeľu. Piatok sa každý chystá na discotejky alebo niekam s kamarátmi. A v sobotu to isté ako v Piatok.
Ahoj a právě proto bych ty eventy udělal v pátek večer, sobotu ráno a večer. Ušetřili byste peníze za alkohol a další nepříjemnosti s těmato akcema spojený. Občas se zamýšlím nad tím, k čemu to lidem je 2x do týdne se spít až pod obraz. Naštěstí to tak není u všech, kteří se jdou bavit. Žel je jich ale hodně.
Tak jsem v tom trendu dneškem začal ...
Zeus prosimm tě ztratilo se mi 25 joc už sem to psal ale řikali že se mam ozvat tobě !!
Ahoj,
si myslíš že admini majú toľko času a to ešte každý deň?Môžme byť radi že sú aspoň ovečky ![]()
zdravím
tento nápad se mi zamlouvá byl ych rád kdyby se na server přidalo více eventu o joce jogy věci bylo by to příjemné spestření hry ![]()

Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
DaeMU Fórum » Nápady » AKCe