Téma: Wipe
Ahoj hráči ,
Naskytá se mi v hlavě pořad jedna otázka , proč jsou vlastně wipe ....... je to vlastně skoro zbytečnost navíc hrači kteří nakupuji za zlatky utratí hodně peněz a pak wipe ztratí vše o co tak dlouho bojovali kdyby aspon se vratili veci nebo zlatky tak by se to dalo ale když se to tak veme ja makal brigadu na stavbě vydělal jsem dost peněz čast padla i na zl a ted wipe proč by se to nedalo vratit , apeluji na vaš rozum ať si adm nebo hrač co si totu užíva proč wipe se stratou všeho ? Mam takový napad šlo by o celkem lehkou věc kterou by přivitalo mnoho hraču:
1)ZUSTALI BY ZLATE KTERE BYLY NA UČET ZAKOUPENY NIKOLI PŘEVEDENY
2) HRAČ BY SI DAL DO TRUHLY(NE DO ROZŠÍŘENE) PAR VĚCÍ KTERE BY MU ZUSTALI PO WIPU
3) BYL BY SNAŽŠÍ ZAČATEK
4) ZDÁ SE MI ŽE VŽDY PO WIPU SLABŠÍ HRAČI (NEKDY I TI LEPŠÍ) PROSTĚ ZKONČÍ (JA TAKY ZKONČIL PO 1 WIPU V S3 A PAK JSEM ZAČAL AŽ NA S4 (A JEŠTĚ JSEM PŘIŠEL O DOST ZLATYCH,ALE NEVĚDĚL JSEM ŽE TO JDE PŘEVEST ZE STAREHO UČTU NA NOVÝ)
Provedení: jednoduše by se udělal protokol o zlatych každeho učtu (dejme tomu že ti co by lo chtěli by se museli nahlasit před wipem ať adm nemusí všechny učty) a adm by si udelali seznam truhly každeho hrače co se nahlasí ------ pak wipe----- každy by byl obnoven přidala by se jen truhla a přičetli zlatky byl by to vlastně takovy wipe newipe
je to jen muj nazor a myslím si že je nas takovych víc co by to přivitalo ne? Děkuji megret