1

Téma: Wipe

Ahoj hráči ,
Naskytá se mi v hlavě pořad jedna otázka , proč jsou vlastně wipe .......    je to vlastně skoro zbytečnost navíc hrači kteří nakupuji za zlatky utratí hodně peněz a pak wipe ztratí vše o co tak dlouho bojovali kdyby aspon se vratili veci nebo zlatky tak by se to dalo ale když se to tak veme ja makal brigadu na stavbě vydělal jsem dost peněz čast padla i na zl a ted wipe proč by se to nedalo vratit , apeluji na vaš rozum ať si adm nebo hrač co si totu užíva proč wipe se stratou všeho ? Mam takový napad šlo by o celkem lehkou věc kterou by přivitalo mnoho hraču:
1)ZUSTALI BY ZLATE KTERE BYLY NA UČET ZAKOUPENY NIKOLI PŘEVEDENY
2) HRAČ BY SI DAL DO TRUHLY(NE DO ROZŠÍŘENE) PAR VĚCÍ KTERE BY MU ZUSTALI PO WIPU
3) BYL BY SNAŽŠÍ ZAČATEK
4) ZDÁ SE MI ŽE VŽDY PO WIPU SLABŠÍ HRAČI (NEKDY I TI LEPŠÍ) PROSTĚ ZKONČÍ (JA TAKY ZKONČIL PO 1 WIPU V S3 A PAK JSEM ZAČAL AŽ NA S4 (A JEŠTĚ JSEM PŘIŠEL O DOST ZLATYCH,ALE NEVĚDĚL JSEM ŽE TO JDE PŘEVEST ZE STAREHO UČTU NA NOVÝ)

Provedení: jednoduše by se udělal protokol o zlatych každeho učtu (dejme tomu že ti co by lo chtěli by se museli nahlasit před wipem ať adm nemusí všechny učty) a adm by si udelali seznam truhly každeho hrače co se nahlasí ------ pak wipe----- každy by byl obnoven přidala by se jen truhla a přičetli zlatky byl by to vlastně takovy wipe newipe

je to jen muj nazor a myslím si že je nas takovych víc co by to přivitalo ne? Děkuji megret

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

2

Re: Wipe

Čau,
blbosť.Wipe je dobrý.Je to ako znovuzrodenie a má aj veľmi veľa výhod.
So zlatkami to nie je tak ako píšeš.Určite ak bude Wipe,admini oznámia aspoň mesiac dopredu,že nastane Wipe,aby zlatky nekupovali.No dovtedy všetky zlatky,za ktoré si si niečo optil,menil atď si nejako aj využil vo svoj prospech.To je ako s jedlom.Ak si ho kúpiš a zješ a do obchodu donesú nové,neprídeš tam a povieš že ty si si minule kúpil to isté.Takže zlatky si využil,tak prečo by sa mali vracať?

http://img62.imageshack.us/img62/25/60886188.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Palec nahoru +3

3

když myslíš ja si myslím že je lepší to moje protože když si to vemeš tak v obchodě zaplatíš tak jako tak jist musíš kdežto tato hra je dobrovolná a když si to tak vemš tak ja třeba tu nastrkal tak 2000 a po wipu budu mit zas 0 a mužu zasstrkat prachy to je jako když si koupíšbezednout studnu lit mužeš pořad a přesto hladinu nezhledneš(je to pouze přiklad bezedna studna neexistuje ?možna?)

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

4

Ahoj,

kdyz uz ti to tolik vadi, tak si zlatky nekupuj a vyzij si z jocu smile)).... kupovani zlatek je DOBROVOLNE smile a kdyz uz sme u toho, muzes byt rad, ze tu muzes hrat zdarma smile)

http://img17.imageshack.us/img17/3237/celypodpis.png
Yeaaah!! 4ver!! smile http://yeaaah.netlio.cz/

Palec nahoru +1

5

Ahoj,nikto nenuti hracov kupovat zlate za peniaze roll s pozdravom Willy..

Palec nahoru +1

6

Ahoj,
tohle mi nepřijde spávné řešení vždy to tak fungovalo tak proč by ne nadále smile a to ,že jsi sem nacpal 2000,- je jen tvá dobrovolná věc a nikdo tě nenutil nebo jo? Za zlatky jsi si optil apod. A ještě je chceš vrátit ? Jak vratit co už jsi využil. To mi nepřijde normalni promin.

JOHN STUART MILL :
"Je lépe být nespokojeným člověkem než spokojeným prasetem"

Líbí se ti můj příspěvek nebo jsem ti pomohl ? smile klikni na palec . Děkuji cool

Palec nahoru +1

7

je to vaš nazor ja ho beru byl to jen navrh ;Đ

8

Já bych wipe nedělal wink
Nebo bych to aspoň nechal dýl... S3 jsem si nestačil ani otřít mlíko od své postavy a už jsem začal hrát znova na s4...

Apoň by mohl bejt wipe na supservu, tam by se hodil starý server s postavami, a kdo chce ať si hraje na novím...

Pokud naleznete v mém příspěvku nějaké chyby, tak vězte, že jsem je tam dal záměrně a pouze vás skouším smile
Proto mi je prosím nevypisujte, vím o nich...

9

Ahoj,
WIPE nikdy možno keby sa dal späť S3 na iny server ale tu ee !Azlatky su dobrovolne nemôžeš počítať stím Že wipe nebude smile

"Myslím,teda som"  -  René Descartes

"Rozum učí všetkých ľudí, že sme všetci rovní a nezávisli"  -  John Locke

Palec nahoru

10

Hele nikdo ti neříká aby jsi vrážel peníze do hry to děláš dobrovolně tedy spí aby jsi nebyl Lamka.... a kdyby nebyl wipe co by bylo za smysl to hrát když než dají wipe si dám v klidu 4 FR postavy kdyby nebyl wipe bylo by to přemnožené věcma a po wipe aby zůstaly věci .... no to je fakt super nechtěl by jsi ze začátku mít vše nejlepší to postrádá smysl té hry

Palec nahoru

11

Ahoj,
neuvědomuješ si jednu věc-
když posíláš peníze,
nekupuješ zlatky, nýbrž podporuješ server-
zlatky jsou jenom takový "bonus a dík" za podporu.
Takhle bych to asi shrnul- takže nesouhlasím, jelikož je to (aspoň z mého pohledu) blbost.
Navíc, jak vidím, ani na stránce není o wipu ani zmíňka, takže se ještě asi neplánuje.
A teď bude (možná) následovat lock!  wink  lol

GN+ Peace,
Hell wink

http://imgup.cz/images/e/hellboysigbyf4tt3.jpg
                                                              sig by fatte
FAQ - často kladené dotazy | Pravidla diskuzního fóra | Pravidla serveru

Palec nahoru +1

12

Ahoj, proto nabízíme celkem 2 herní samostatné servery, proto mě zaráží topiky ve smyslu wipe.

Taktéž je vysoce divné dávat wipe, jelikož je hodně itemů získané za Zlaté. Promiň, když si člověk, který na to nemá, nebo nechce podpořit server odhlasuje wipe, a co ten, který si tyto itemy zakoupil? Ha, tady ta pointa je nedomyšlená.

O wipu nerozhoduji hráči, vyjma ankety pořádána majitelem nebo sám majitel. A obdobné spekulace a fámy nám bouří hráče. Nejste tu sami, tak se podle toho chovejte.

S pozdravem
Deathor

Palec nahoru +1

13

Ahoj to co si napisal je totalna blbost ! Sranda (cast hry) je nakupovanie ithemou a nie ze ty na 0 resech si nabehnes do stadka/aidy a zasnes to tam cistit z full  setma ? A ta ekonomika by bola uplne nulova veci by stratili hndnotu a videl by si hra by ta nebavila .

http://uploading.sk/images/132209ugu.jpg

tongue big_smile tongue big_smile tongue

Palec nahoru

14

Zas někdo vymýšlí kraviny :-D

PunBB bbcode test

Palec nahoru +1

15

Ahoj,
Wipe, jste normální? Vždyť server jede od Ledna, či Února, trochu zapojit mozek a pouvažovat by to chtělo,chlapče.

BAN coming soon

Palec nahoru

16

Ahoj, wipe skutečně neplánuje. Vlastně jsme o něm ani neuvažovali, protože server skutečně běží na Season 4 někdy od ledna - února. Zatím je nutno dořešit ty aktální potíže, pak si ten server určitě zaslouží nějakou dobu běžet. Nemyslím si, že by byla situace ve hře tak katastrofální jako třeba loni, že bychom museli wipovat.

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru +3

17

OK

18

Ahoj,
ja si kupoval zlatky na s3 a na s4 mi byli prevedeny bud cast nebo vsechny a uplne mi to stacilo....pak nedelat wipe?Wipe je celkem dobra vec jak uz nekdo psal "znovuzrozeni".Na s3 sis moc dlouho nezahral?Myslim ze tu ten server byl dost dlouho....Jinak kdyby bylo wipe mohla by se udelat znovu s3 big_smile:-).

http://2i.cz/2i/t/cc543e14c7.jpg
DaeMu Vintage smile

Palec nahoru

19

Ahoj.
Wipe? Není třeba... big_smile
To je vše co jsem chtěl říct.

S pozdravem,
Gin.

PunBB bbcode test

Palec nahoru

20

Na tohle téma odpověděl nedávno Zeus.Wipe nebude zbytečný nápad.
/lock

„Est verus amicus tamquam alter idem.“ Skutečný přítel je jakoby druhé já.Marcus Tullius Cicero
Dum spiro, spero.- Dokud dýchám, doufám. Marcus Tullius Cicero
Přečti si fórum,než se na něco zeptáš!! Assassins are my family.             Piráti v ELH!! smile

Palec nahoru