1

Téma: Ako zmenim Farbu setu??

Ahojte. Mam krasny skin setu ale neviem na nom zmenit farbu...
Nepoznate nejaky sposob? Ak ano prosim aj o navod:)

Tu je ukazka toho setu: http://imageshack.us/photo/my-images/40 … 00002.jpg/
Dakujem. smile

Naposledy upravil: Drsnacik (2011-10-17 19:45:54)

Palec nahoru

2

Re: Ako zmenim Farbu setu??

Ahoj
Otevřeš složku daemu/data/item a najdeš si věc, kterou chceš vyměnit.
Potom dáš stejný název věci, kterou tam chceš dát, jakou má ta věc v souboru daemu/data/item.
Dáš to do souboru a dáš přepsat a je hotovo.
Názorný příklad:
Chtěl bych vyměnit vzhled křídel u 2nd na BK (nelíbí se mi, nehodí se mi k setu, a jiné vlastnosti)
Naopak se mi líbí červené wingy, které má v KC ten velkej.
Tak si je najdu v souboru a vytáhnu je.
(pro tento způsob je lepší si stáhnou jiné MU, abys potom nemusel ty složky složitě přesouvat atd., mě se stávalo i to že když sem to vytáhl z jednoho a toho samého souboru MU, tak mi to nefungovalo)
Potom přepíšeš název souboru, který tam chceš dát, a dáš tam ten který je tam je a nelíbí se ti.
Když to máš zbývá už jen to dát do souboru a je to.

Ale někdy se stane, že ti to hází chybu, že ti nějaké soubory chybí, v tom případě nezbývá nic jiného než najít soubor v v té složce toho 2. MU (K tomu také složí ten soubor 2. MU, když ti chybí složka tak ji doplníš)
Snad jsem ti pomohl. smile

S pozdravem Lordenol

Palec nahoru

3

drsnacik mohu se zeptat kde jsi sehnal ty skiny na ty mece co mas v to screenu posli mi pls odkaz nebo mi to posli rovnou na exalois@seznam.cz

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

4

Ahoj.
Vola sa to Spear of Neil a najdes to tu:  http://ragegames.es.tl/Armas.htm smile

Palec nahoru

5

hoj

ale tie subory musis spravit v bmd programe nie ?? diky za odpoved

Palec nahoru

6

Ahoj.
Nie iba prepises bmd subory zbrane akej chces a tie ostatne sucasti itemu na ktory to ches menit tam len doplnis. smile

Naposledy upravil: Drsnacik (2011-10-18 11:12:24)

Palec nahoru +1

7

To viem... ale ja necem zmenit skin toho setu iba farbu...

Lordenol napsal:

Ahoj
Otevřeš složku daemu/data/item a najdeš si věc, kterou chceš vyměnit.
Potom dáš stejný název věci, kterou tam chceš dát, jakou má ta věc v souboru daemu/data/item.
Dáš to do souboru a dáš přepsat a je hotovo.
Názorný příklad:
Chtěl bych vyměnit vzhled křídel u 2nd na BK (nelíbí se mi, nehodí se mi k setu, a jiné vlastnosti)
Naopak se mi líbí červené wingy, které má v KC ten velkej.
Tak si je najdu v souboru a vytáhnu je.
(pro tento způsob je lepší si stáhnou jiné MU, abys potom nemusel ty složky složitě přesouvat atd., mě se stávalo i to že když sem to vytáhl z jednoho a toho samého souboru MU, tak mi to nefungovalo)
Potom přepíšeš název souboru, který tam chceš dát, a dáš tam ten který je tam je a nelíbí se ti.
Když to máš zbývá už jen to dát do souboru a je to.

Ale někdy se stane, že ti to hází chybu, že ti nějaké soubory chybí, v tom případě nezbývá nic jiného než najít soubor v v té složce toho 2. MU (K tomu také složí ten soubor 2. MU, když ti chybí složka tak ji doplníš)
Snad jsem ti pomohl. smile

S pozdravem Lordenol

Naposledy upravil: Drsnacik (2011-10-18 11:07:29)

Palec nahoru