76

Re: PROSÍME O VÁŠ NÁZOR => Návrh nového systému odměňování a optění

kaktus napsal:

Dobrá tedy nějak to dopadne, jinak mohu vědět, Vaše řešení pro FR postavy. Jelikož mám třeba 100 res do FR a za to toho nespíše moc nevyoptím, je tady možné řešení, že bych si srazil postavu třeba na 400 res? Bez nároku na odměnu za 500 res?

O tom rozhodne ta anketa, ne?

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru

77

Ano, ale já myslím, že z 500 res bych měl jenom 400 a tím bych mohl takto expit 200 resů a né pouhých 100.

78

Zeus napsal:

Ale ty by sis stejně na nižším resetu než třeba 250 žádný X item nevyrobil, ani nevylepšil.

- Pokud ti jde o tohle, počítal jsem, že server bude naprosto ve stejné podobě jako je ( neřešim drobné úpravy fleků ani opravy chyb ) Jak si můžeš všimnout já mám 430 rr na BM, ale v bedně mám set na DL, na kterém mám 20 resů, což znamená, že jsem si optil set, kterej mi je teď na nic, protože jak to tak vypadá, takovej set bude mít každej a jestli myslíš, že to tak neni, už jenom proto, že je málo fleků, zavřeli jste s11 a KC,K2,K1 zaberou 500 res BM a začnou expit aby měli tyhle odměny které tu píšete, vy to řešit nebudete, protože jde o PVP server, ale zavníte tim, že ostatní chary než ten nejsilnější, si ty odměny stejnak nebudou moct dovolit a když, bude to pro ně obtížnější než pro BMka, navíc jak jsem četl v topicách píšeš jak by změny statů na některých setech, nebo změna dropu zenu nebyla fér vůči FR, tohle se mi nezdá o moc více fér a nevadí to.. příjde mi, že na našem názoru tady vůbec nezáleží, protože si stejně uděláte co uznáte za nejlepší

Naposledy upravil: Tondas (2011-08-21 15:30:49)

La revolución de Europa

Palec nahoru +3

79

kaktus napsal:

Ano, ale já myslím, že z 500 res bych měl jenom 400 a tím bych mohl takto expit 200 resů a né pouhých 100.

To jedině, že by se ten max reset zvyšoval. Pokud tomu tak nebude, určitě tohle možné nebude. Rozhodnou si hráči.

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru

80

Ahoj,

Je fajn ,že jste se tím vůbec zabývali ,ale podle je to zbytečné když každý hráč ví ,že ve hře je spousta chyb a pouštět se do nového a takto rozměry velikého projektu není moudré. Spíše bych minimalizoval počet herních chyb a až postupem času bych se vrátil k tomuto projektu. Jasně ,že to má výhody v optění těch tříd S a X ,ale pak těchto vyoptěných itemů bude ve hře mnoho ( můj názor ) smile  Pár lidi si řekne co můžu o tom vědět když žádné FR nemám ,ale o to jde kdyby nastala varianta že FR zvednete na 600rr tak se k tomu už tuplem většina lidí nepřiblíží  smile Hodně lidí zde chodí do práce a dává hodně peněz na podporu serveru a tímto Vám přestanou přispívat i ti zbylý  smile Né každý má čas nad tím trávit hodiny a hodiny a vy tu pak tvrdí že FR se dá stihnout do 2 měsíců dokonce sem četl i že FR dává do měsíce to by mě zajímalo Jak moc času stráví u hry.

Není to špatné ,ale velmi brzo jste s tím přišly  smile

Tímto spíše ne  smile

Hezký den Ali  smile

JOHN STUART MILL :
"Je lépe být nespokojeným člověkem než spokojeným prasetem"

Líbí se ti můj příspěvek nebo jsem ti pomohl ? smile klikni na palec . Děkuji cool

Palec nahoru +1

81

Ahoj,

Zeusi chtěl bych se omluvit, že jsem tak trošku vyjel, nevěděl jsem že resovat se bude dát na 400 lvlech, je pěkné, že nám chcete pomoci, ale já osobně bych to nechal takto, server se mi líbí, jediné věci které nemusím jsou častý disconect a taky cenník itemů, protože dříve padali 2-3 jogy za res .. Ne že bych chtěl aby to bylo takto .. ale třeba aby padli 2 jocy za res a ceny byly třeba poloviční co ted ..

Omlouvám se ještě jednou..

Z pozdravem Creed smile  s

Palec nahoru

82

Zeus napsal:
Leemosh napsal:

Díky  roll   s4 věci, jak už tu někdo říkal z administrativy, budou zatím jen pro 'vyvolené', ale jak koukám, po týdnu až dvou se opět mění názory...

Prosím dodej jasné důkazy, kde jsme někdo z vedení napsali, že X sety budou zatím jen pro ty vyvolené, jak jsi napsal. A co více, prosím dodej argumenty (jasné) podporující tvrzení, že tomu tak nebude. Pokud tak nemůžeš učinit, vyzývám tě, abys tento výrok stáhnul zpět a odvolal.

Pokud nedokážeš tak závažné tvrzení potvrdit, uvědom si, že tím poškozuješ nejen dobré jméno serveru, ale také (a především) sebe. Nevím o tom, že bychom někde psali, že budou mít X sety všichni. Ale nevím, že bychom psali něco o nějakých vyvolených. Potom se z toho stávají drby a lživé informace.

Stahuju ještě jednou svůj názor. Omlouvám se.

♥ Camille ♥ - Most wonderful women in the world ♥ I love You and You know it  ♥

Palec nahoru +2

83

Leemosh napsal:
FlashFox napsal:

Připravujeme technické řešení na eliminaci těchto hráčů, kteří by toho zneužívali a ponechali postavu AFK.

Ahojky, jen jestli Ti do toho můžu vkročit... Představ si expící elfku někde na fleku v KC - expí. Za hodinu jí dojde infinity arrow a začne stát na místě, po 5 minutách dostane dsc a ? Fér to není, ban nedostane i když kempila. Pokud tedy míříš na topic v Nápadech.

Tak to by byla spíš pojistka, primárně by to kontrolovali stále hunteři, spíš kdyby tam stál někdo hodinu. A spíš by se odportl někam do safe zony. Představoval bych si to tak, že by byl ten hráč upozornovan po nejake dobe a za tri upozorneni by se portnul do safe zony. Ban nebo DSC urcite ne, protoze muzes mit treba partu a nemusis teoreticky delat nic, ale pokud te system vyzve a upozorni, pak si myslim ze to neni "nefér".

Palec nahoru

84

FlashFox napsal:
Leemosh napsal:
FlashFox napsal:

Připravujeme technické řešení na eliminaci těchto hráčů, kteří by toho zneužívali a ponechali postavu AFK.

Ahojky, jen jestli Ti do toho můžu vkročit... Představ si expící elfku někde na fleku v KC - expí. Za hodinu jí dojde infinity arrow a začne stát na místě, po 5 minutách dostane dsc a ? Fér to není, ban nedostane i když kempila. Pokud tedy míříš na topic v Nápadech.

Tak to by byla spíš pojistka, primárně by to kontrolovali stále hunteři, spíš kdyby tam stál někdo hodinu. A spíš by se odportl někam do safe zony. Představoval bych si to tak, že by byl ten hráč upozornovan po nejake dobe a za tri upozorneni by se portnul do safe zony. Ban nebo DSC urcite ne, protoze muzes mit treba partu a nemusis teoreticky delat nic, ale pokud te system vyzve a upozorni, pak si myslim ze to neni "nefér".

Ahoj, hrac ma povinost byt u PC i kdyz je v pt a tudiz i hejbe mysi (obcas), hral jsem enemy territory a pokud ses cca 5 minut nehybnul ani mysi tak si dostal dsc.. Zavedl bych to tady, pokud za 10 minut v atack zone nehejbnes mysi ani se nepohnes tak dsc nebo port do safe zony..

Palec nahoru

85

čůs,
naraz big_smile  Už tu byl takový nápad (podobný) a zamítl se- rozhodně ne.  tongue

Hellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllhhhhnooojjjj.

http://imgup.cz/images/e/hellboysigbyf4tt3.jpg
                                                              sig by fatte
FAQ - často kladené dotazy | Pravidla diskuzního fóra | Pravidla serveru

Palec nahoru

86

Ahoj,
s Vasim navrhem bych taky trochu souhlasil, jen me trkla jedna nejasna vec...pokud by se expilo od 400lv do 500lv a to dobrovolne, tak co s Master lv?
Jak se pak budou expit ML, kdyz se normalne na 400 lvlu a po rlg expi jako vzdy?

http://img641.imageshack.us/img641/8065/alonepodpis.jpg

Palec nahoru

87

Alone napsal:

Ahoj,
s Vasim navrhem bych taky trochu souhlasil, jen me trkla jedna nejasna vec...pokud by se expilo od 400lv do 500lv a to dobrovolne, tak co s Master lv?
Jak se pak budou expit ML, kdyz se normalne na 400 lvlu a po rlg expi jako vzdy?

Ahoj,
skús si to prečítať celé ano? wink
Je tam jasne napísané, že ML budú pribúdať od 400-500lvl akokeby si teraz expil na 400.

PS: Hold lenivosť je nekonečná že Long...)

Zadek smile

500 500 500 350 300
http://text.glitter-graphics.net/crl/z.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/a.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/d.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/e.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/k.gif

Palec nahoru

88

Vážení hráči,

Vzhledem k tomu, že jsme se za nápad a dobrý úmysl setkali vesměs s nepochopením a až arogantně odmítavým postojem za každou cenu, rozhodli jsme se, že tento nápad rozhodně nebudeme nyní realizovat v navrhovaném způsobu. Je možné, že se nebude realizovat vůbec, anebo ano, ale mírně upravený. I to je možné.

Ostatně co je zcela jisté, že maximální reset by se v žádném případě nenavyšoval. Vy, hráči a přátelé serveru jste se takto totiž vyslovili v anketě. Výsledky ankety jsou cca 53% proti, zatímco pro jen 47%. Pokud to převedeme na spravedlivější bodové hodnocení (rozhodně za 2 body, spíše za 1), dostaneme výsledky 66 ku 54. Všem děkujeme za hlasy.

Bereme tento nápad a reakci na něj jako rozhodné projevení názoru, že hráči nechtějí další platidla ve hře. Nabízeli jsme sice optění itemů třídy X za další platidla kromě Zlatých, nakonec jsme se ale také nesetkali s pochopením. Tato reakce je pro nás určitým vodítkem, kam se ubírat dále.

Osobně bych byl třeba pro realizaci podobného projektu v určité podobě pro slabší hráče (zejména pak ty, kteří nemají 3rd reset). Ale je to jen můj osobní postoj a uvidíme, jak se to nakonec vyvrbí.

Palec nahoru

89

Zdravím,
pokud jde o tento návrh, musím říci že má asi i nějaká negativa (i když jsem je nenašel) - ale domnívám se že je to zajímavá alternativa  pro všechny hráče, jelikož i Ti co optí za zlaté mají možnost částečně uspořit náklady....

Za 1) si myslím že to nijak ekonomiku servru nezrujnuje, pokud budou hráči mít možnost za nasbírané body si vytvořit
          S4 set  - jakousi kostru s DD, nebo se zenem, možná luck a ještě +13, pokud naexpí poctivě body od 500 - 600
          resetů do maximální výše..
      2) co vidím positivně je to, že administrativa dává možnost i hráčům kteří nemají možnost investovat do zlatých, aby
          si takový set mohli vytvořit - jelikož za joce ani odměny za resety to nejde..
      3) myslím si že mírně i poklesne korupce pokud jde o zlatky, jelikož současný stav nahrává různým podvodníčkům..
      4)pokud jde o časové hledisko - nevidím jako chybu, že tento návrh přišel až nyní.. Prázdniny sice končí, ale myslím
         si a jsem přesvědčen, že není potřeba mít naexpených 100 resů za 3 dni či týden.. je tu spousty hráčů, kteří nejsou
         jen na škole, ale chodí do práce a také toho času nemají tolik... Tak že nikdo nebude zvýhodněn či znevýhodněn..

Jsem přesvědčen, že zde nezvítězil zdravý rozum a úsudek, ale sobeckost, bezohlednost, závist a ignorace jakéhokoli vývoje a rozvoje servru...
                          Je to však jen můj soukromý názor..
                                                                             Sophia

http://img204.imageshack.us/img204/61/79238959.jpg

Palec nahoru +7