1

Téma: PROSÍME O VÁŠ NÁZOR => Návrh nového systému odměňování a optění

Vážení hráči a přátelé,

Obracíme se na Vás s prosbou o Váš osobní postoj a názor k věci, nebo spíše návrhu, který by dle našeho mínění mohl a měl přinést novou motivaci do hry, nové možnosti optění a také (a to především) by se mohl setkat se souhlasem a vděčností z Vaší strany. Jedná se o projekt nového motivačního systému odměn za nahrané postupy ve hře. Více informací dále.

Základní informace v kostce:
Tento motivační systém odměňování hráčů za jejich výkon a výdrž spočívá v udělování jakýchsi Výkonnostních bodů. Ty může každý získat buď za provedení samotného level resetu, anebo za vyexpené levely nad 400. Čistě hypoteticky pokud provedu reset až na 500. levelu, dostanu body nejen za reset, ale i slušný nášup za ty "nadexpené" levely. Pro tento účel bude zvýšena hodnota maximálního levelu na 500. Požadované levely na reset zůstanou nezměněny.

Co za to bude?
Získané Výkonnostní body může hráč proměňovat za různé služby. V návrhu je samozřejmě optění itemů (a to samozřejmě i třída S a třída X) a jejich výroba či excelace. Další možností je využití při optění za Zlaté. Pokud by nějaké Zlaté chyběly, hráč je může těmito bodíky doplatit. S těmito body samozřejmě nepůjde nijak obchodovat.

Merit věci
Proč jsme tento návrh vůbec představili? Rádi bychom samozřejmě slyšeli Váš názor na tento nápad v obecném rozhledu. Mnohem více bychom však chtěli vědět, co byste nám poradili v otázce full resových hráčů. Rýsují se totiž dvě varianty:

1) Zvýšit full reset na 600 a dát tuto příležitost i full resákům (aby také mohli využít něco nového)
2) Nezvyšovat full reset a nechat tyto hráče expit jiné, případné žádné postavy

Všem děkujeme za názory a hlasování v anketě.

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru +8

2

Re: PROSÍME O VÁŠ NÁZOR => Návrh nového systému odměňování a optění

Určitě ano. smile Nejde přece znevýhodnit hráče kvůli tomu že strávily u daemu více času než jiní a mají FR postavy smile

PS: kolik zhruba bude bodů za reset a kolik za 500 lvl +reset ? smile a kolik zhruba by stálo optění třídy X ? smile

Naposledy upravil: merhy (2011-08-21 07:04:15)

http://img830.imageshack.us/img830/3593/voror.jpg
Uploaded with ImageShack.us díky markovi za podpis smile

Palec nahoru

3

Ahoj zeusi....urcite to je hodne dobrej napad jak zatraktivnit hru...a urcite jsem pro to aby bylo 600 resu.....prece jen ten kdo dal FR a uz nejede jinej char to by bylo nefer.

Mozna by nebylo od veci zvysit normalni res na 420 - 430 lvl...stejne se tu expi az moc rychle.
A jeste takova otazecka ! Master expi by behali normalne od 400 nebo az od 500 lvl ? smile

Urcite jeden z nejlepsich napadu co jsem tu kdy videla.
Davam 10 palcu. Skoda ze jde jen jeden.
S pozdravem Iva.

Naposledy upravil: IvankaBM (2011-08-21 07:18:58)

Palec nahoru

4

Zdravím, nezdá se mi to ani trošku slušné vůči všem 500 res postavám, které mají FULL ML, lidi na tom nahrajou takových hodin a vy to teď pošoupnete zas dál, a navíc hodíte na stůl jen tak X třídu, kvůli které vám lidi kupují zlatky ? jestli tohle projde tak ekonomika serveru bude brzo taková jako je před WIPE.

- Samozdřejmě že vám to projde, protože hráči v tom vidí zisk, zisk toho, že za čas který dají počítači, ušetří peníze, které by do hry museli dát, nebo schánění zlatek, které teď není jen tak.. což je právě to dobré, nebo aspoň podle mě je to takhle jak to je momentálně, super.. víc super, než co čtu tady

Navíc, celou dobu se tu oběvují příspěvky od administrativy co a jak moc je nefér vůči hráčům do už mají FR, a najednou by se zavedlo tohle, to by ste si podříznuli větev na který stojíte a kterou se tu celou dobu oháníte, když někdo chce upravit staty na nějakém setu, když někdo chce všelijaké úpravy... tohle je zásadní překopání serveru

Naposledy upravil: Tondas (2011-08-21 09:19:25)

La revolución de Europa

Palec nahoru +6

5

Ahoj, když už jsme u těch Bodů, bude někdy spušten GMO shop, jelikož tady ještě nebyl:)

Deathor

Palec nahoru

6

Ahoj,myslím že mučko je samo o sebe dosť žráč času a ludia čo už majú FR pri tom presedeli dosť hodín aby to mali konečne za sebou a teraz to zas navýšiť o 100 resov..no neviem..Ja som svoj FR expila cca pol roka,teraz tu čítam toto  hmm  Pozrite,väčšina ludí čo tu hrá (aj FR) sú študenti a za chvílu sa začína školský rok.Myslíte, že niekto  bude mať čas cez školu doexpievať ďalších 100 resov na viac + robiť res na lvle 500 ? A zoberte si to tak,že niektorí tu majú už aj viacero FR,sú spokojní,že nemusia pri tom sedieť zase celé dni a teraz sa dozvedia že vlastne FR ešte nie sú a musia znova expiť .Komu sa to chce? Hej optenie Xka je lákavé ale ako tu spomínal Tondas - tieto veci tu už potom nebudú mať takú cenu.Myslím,že by sa najprv mali vychytať všetky chyby ktoré tento server má -a je ich tu dosť- a až potom rozmýšlať nad niečim takýmto radikálne novým.

V dobrom aj zlom <3
Some people just need a high five.In the face.With a chair.
http://img163.imageshack.us/img163/8787/dreamcouplelovekiss.jpg

Palec nahoru +4

7

Ahoj. Rozhodně NE

1. Jde o totální překopání systému hry a myslím, že na rozjetým serveru je tohle moc radikální změna.
2. Full Resáci to zakempí v KC na nejlepších flecích a kde maj expit ostatní ?
2.1. UŽ TED SE PEREME O FLEKY, KDYŽ SE ZRUŠIL S11 A JEŠTĚ TAM BUDOU EXPI FULL RESÁCI?!
3. Sháněl jsem věci za zlatky, dal jsem za to majland a ted se bude optit X třída za resy ?!
4. Dal jsem 3 měsíce do toho abych tu expil 500 resů a ted mám expit další a ještě k tomu do 500 lvl ?
5. Zrušil se drop na Maye, Kundun se zrušil a ted se vymyslí tohle ?
6. Mám plné ML = totální zpomalení expů a mám expit dalších 100 resů, navíc s 500 levelama ?
7. Kdyby tu byl plně funkční server tak neřeknu, ale když máme server na kterém je problémů až až, tak se mi zdá, že je to fakt přehnaný vymýšlet takovéhle věci.
8. od 400 - 500 levelů bude trvat expení minimálně 2 hodiny.
9. ABSOLUTNĚ PROTI - EKONOMIKA BUDE STEJNĚ V HÁJI, JAKO NA SEASON 3 A BUDE TU ZAS WIPE ZA 3 MĚSÍCE !!!
10. Mám kamaráda, kterej má 3 full resy a je to pro něj podle mě nepřípustný.
11. Budou FULL STATY ? BKčko? k čemu je BKčku full stat, když ho nikdo nesundá ? Expit 100 resů kvůli 10k vitality OMG...

Naposledy upravil: Leemosh (2011-08-21 10:09:44)

♥ Camille ♥ - Most wonderful women in the world ♥ I love You and You know it  ♥

Palec nahoru +17

8

z části se mi ten nápad líbí ale z větší části souhlasim s tim co napsal lee

Naposledy upravil: sikisek (2011-08-21 09:52:28)

No čauu! big_smile konečně někdo ze starý ESSPADY, už sem dlouho nikoho neviděl, existuje ještě? RETF smile
Vím, že nic nevím.
http://img152.imageshack.us/img152/251/esspada2.jpg

Palec nahoru

9

Ahoj, toto se mi moc nelíbí, spíše bych byl pro zavedení PCPoitnů. Jde o to, že na 1 určitý druh příšer (Dejme tomu Phoenixy) se vzahují PCPotiny. Za každého zabitého Phoenixe dostane hráč 5 pointů a za 1 000 PCPointů si může nechat Přidat Luck do X třídy a za 2 000 PCPointů si může přidat option do X třídy (kromě rate) za 3 000 PCPointů si může přidat rate do X třídy.

Myslím, že tímto nikomu neuškodíte, navíc když vezmete v potaz, že Phoenixove se respawnují co půl minuty po 3, tak jenom na Luck musíte expit v kuse zhruba 32 minut, na rate už je to 130 minut.

10

Zdravím.

Dio, tohle je opravdu luxusní nápad ! Samozřejmě se najdou kritikové, ale tohle se mi opravdu líbí.

Apollón

Vždy jsem byl pro to, abych pomáhal.
Nejsem ApollonBK, jde pouze o shodu jmén, děkuji za pochopení.

Palec nahoru +1

11

Tenes24 napsal:

Jasne ako som čakal všetko dokážete riešiť len banom...

Môžem vedieť čo presne myslíš?

http://i40.tinypic.com/95nfqt.jpg
You'll Never Walk Alone, Liverpool FC!

Palec nahoru

12

Tenes24 napsal:

Jasne ako som čakal všetko dokážete riešiť len banom...

Pokud máš namysli Minda ,za jeho vulgární projevy si nese zodpovědnost sám...

Ajvo

Palec nahoru

13

Urcite to je dobrej napad no ako spomenul Lee tak bude malo miesta na flekoch urcite suhlasim s takymto napadom no to by chcelo spustit aj S 11 a napriklad s12 urobyt len na expenie aby ty co maju FR Nemohli vikilovavat fleky !no a potom bude aj 600 resova odmnena? ZEUSI URCITE SOM ZA TENTO NAPAD !!! Spustite to:) cool

Palec nahoru

14

ako ti to mám vysvetliť keď to napíšem tak dostanem znova ban takže...

Palec nahoru

15

Nebudeme tu trpieť jeho vulgarizmy.

http://i40.tinypic.com/95nfqt.jpg
You'll Never Walk Alone, Liverpool FC!

Palec nahoru

16

daemu IM napsal:

Urcite to je dobrej napad no ako spomenul Lee tak bude malo miesta na flekoch urcite suhlasim s takymto napadom no to by chcelo spustit aj S 11 a napriklad s12 urobyt len na expenie aby ty co maju FR Nemohli vikilovavat fleky !no a potom bude aj 600 resova odmnena? ZEUSI URCITE SOM ZA TENTO NAPAD !!! Spustite to:) cool

Urcite suhlasim mam rovnakej napad presne takto by som to povedal aj ja!Super napad

http://uploading.sk/images/132209ugu.jpg

tongue big_smile tongue big_smile tongue

Palec nahoru

17

Zdravím,

Bohužel, ale tenhle nápad se mi nelíbí .. napřiklad na SM .. Posledních 110 resů dávám asi 2 měsíce pač cpu do str a když SM cpe do síly k čemu mu je je to nuda .. Ted si nedokážu představit dalších 100 resů ještě do 500 levelů.. Než dá hráč ve stadku 500 lvl tak tam umře.. Vždyt tam je umění dat těch 400 .. Konečně jsem dal FR na SM a ted slyším, že mám expit dalších 100 resů ještě ktomu do pětistovky ? Kdyby jste v raklionu udělali těžké fleky a moby 2x tak silné jak jsou v KC, dalo by se o tom uvažovat, ale na velkém levelu pro playera bude i KC lehké a pude to těžko, natož tak stadium .. Je sice pěkné od 400 do 500 budou nabíhat ML, ale co hráči kterým jste ML udělali za zlatky ? mají full ML za 400 kč a ted zjistí že po pětistovce se jim to vlasně naexpí samo ?.. Myslím si, že 500 res už je tak docela hodně, od jedničky do padesátky děláte res 2 hodiny, do stovky hodinu a pak půl.. tak si spočítejte kolik než dá hráč FR u toho ztráví času, teď ještě tohle.. Nejlepší podle mě byla S3, nejlepší server co jsem kdy hrál, žádné S4 sety, dobré odměny za resy, rate do BB nestálo 100 joců ...

Omlouvám se vím že se snažíte, ale moc se mi to nelíbí..

Z pozdravem Creed,

Palec nahoru +12

18

Ahojky ještě jednou, omlouvám se, ale, Creed má naprostou pravdu.

Co, kdyby se na dalším Wipu udělala opět S3? Já s3 miloval!

- Creede, palec UP

Apollón

Vždy jsem byl pro to, abych pomáhal.
Nejsem ApollonBK, jde pouze o shodu jmén, děkuji za pochopení.

Palec nahoru

19

Já bych byl pro. Tech 100 resů se dá udělat za 14 dní a jsou tu lidé co to stihnou i za týden.

Naposledy upravil: Camel (2011-08-21 11:14:46)

zkončil jsem zde. Ave
la vita è una lotta, in modo da imparare a convivere con essa. Mi ricordo la migliore gilda ( Puffi>>>>>šmoulové )

Palec nahoru

20

Jak víš ? máš to odzkoušeno ? už jsi expil do pětikila ? myslím že od 300 do 500 bude v KC na hodinu minimálně .. jo od 300 do 400 dáš za 10 .. ale 420 už bude 15 .. 450 už pude půl hodiny ..

Palec nahoru

21

Creed napsal:

Jak víš ? máš to odzkoušeno ? už jsi expil do pětikila ? myslím že od 300 do 500 bude v KC na hodinu minimálně .. jo od 300 do 400 dáš za 10 .. ale 420 už bude 15 .. 450 už pude půl hodiny ..

Znám jednoho dotyčnýho v G co dal co měsíc to jedna full res postava tak neni co rešit. Jinak nevim no jak to bude nastavený ale snad v tom nebudou moc velký zásahy, možná to bude o trošku těžší ;-) Ale když tě ta hra baví tak může bejt jedno jak dlouho ti to trvá

Naposledy upravil: Camel (2011-08-21 11:23:31)

zkončil jsem zde. Ave
la vita è una lotta, in modo da imparare a convivere con essa. Mi ricordo la migliore gilda ( Puffi>>>>>šmoulové )

Palec nahoru

22

Ahojky,
prosím o anulovanie môjho hlasu.... ak sa to samozrejme dá. V Ali som počul že ano tak vás o to žiadam.

Zadek smile

500 500 500 350 300
http://text.glitter-graphics.net/crl/z.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/a.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/d.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/e.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/k.gif

Palec nahoru

23

Creed napsal:

Kdyz se ti to nelibi zustan u 400/500 smile

Palec nahoru

24

1.)Len v tom pripade ze by sa zvacsili fleky a zvysil ich pocet . Napriklad ako boly stare fleky na S3 v Cw2 tak "mrte" mobov a moze byt aj 500lvl a 600rr max .

2.)Inak som za tuto moznost .

Som narcis a flegmatik . Ako som nato prisiel ? Pretoze som kraasny a je mi to uplne jedno ... big_smile

Palec nahoru

25

Creed napsal:

Mě by spíše zajímalo, jestli jsi Ty na DaeMU někdy expil do toho pětikila, když zaručeně víš časy.  smile

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru