Téma: Fena
ahoj ja by som bol zato aby fena bola silnejsia lebo my zdochla do 10 minut ...a zmizla ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj ja by som bol zato aby fena bola silnejsia lebo my zdochla do 10 minut ...a zmizla ![]()
LoLmacko nic ve zlém ale kdyby se feně přidala obrana tak by feny ztráceli smysl - modrá= na obranu atd... (pokud jim chceš přidat obranu). a HPčka taky nejsou třeba.. myslím že když tě někdo killuje nebo tak něco tak si fenu sundávej.. má dost HP aby ses stihl odlognout nebo odportnout do jiné mapy..
Ahoj, fena je pro ty nejurozenější hráče a nejsilnější, takto zní její význam. Z něj lze odvodit, že to není pro postavy s malým ressetem.
Deathor
Ahoj, řekl bych kdyby jsi nebyl afk tak ti fena určitě nechcípne, ubíra ji to hp celkem pomalu, je nemožné aby jsis toho nevšim:)
jn to je 100% pravda drifty ma pravdu i deathor ma pravdu ano fena byla jen pro noblese hrace to jen ted v posledni době se to rozsirilo mezi norm hrace si jeste pamatuju jak zlatou fenu meli jen adm a 1 hrac FR na severu a prodavala se za hafo hafo zlatek nj to byly casy jen skoda ze mi propadlo tech par zlatych z minuleho srv skoda no
ahoj ja si mislim ze macka chcel len povedat za 255 hp na fene je hodne hodne malo a ne to co ste tu porozpravali vy ! A deathore macka ma FR Takze pochibuju ze ma malej reset. ![]()

Ahoj, pety nedovolují více než 255HP, pokud se nemýlím. Jde jen nastavit nesmrtelnost.
Deathor
Ahoj, pety nedovolují více než 255HP, pokud se nemýlím. Jde jen nastavit nesmrtelnost.
Deathor
Ahoj, a co kdyby se fena zvýšila na +13, HP by měla furt stejné?
Deathore prmin ja to nevedel
vtom se neviznam tak jako ty chcel som sa len zastat macicky ![]()

Ahoj, u feny nejde dávat level, jelikož je už ,,exelentní,, natožto IMP není, proto má level.
Deathor
deathore JA Sa dotoho nerozumim mne to nemusis visvetlovat ja sa len zastavam kamosa:)

Aha, já jen že jsem videl fenu která svítila jako by by na nějakém vyším levlu.. nebo to mohlo spůbobit i něco jinýho?
Ahoj, některé servery používají jako lákadlo skiny a upravy textur u itemů.
Deathor
To opravdu né, bylo to tady na DaeMu S4.. někdo s teamu je mel v trhu.. a svítili zlatě.. to vím určitě
( nepoužívam žadne skiny a nic podobnýho. )
EDIT: Mendri, no jistě že myslím tento srv, nevidím důvod proč bych tahal na forko od DaeMu S4 jiný srv:)
Naposledy upravil: Drifty (2011-08-19 21:37:48)
Ahoj, zítra na to kouknu zda u S4 tomu je jinak.
Deathor
/Ikdyby, tak nepřidá výdrž.
Zdravím,
Mendri prosím ťa začni mysleť nie misleť ![]()
Migel
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.