1

Téma: Nefunkční SMS

Vážení hráči,
oznamuji Vám, že dnes je služba Premium SMS služba mimo provoz, nicméně řešíme vzniklou situaci s poskytovatelem služby a pevně věříme, že bude sjednána náprava. Samozřejmě můžete počítat s tím, že přijaté zprávy budou zpracovány, nicméně může se doba zpracování trošku protáhnout.

Budu informovat do tohoto topicu až to bude zpracována a případné instrukce jak postupovat pokud se i přes to zlaté nepřipíší.

Děkuji za pochopení,
FlashFox

Palec nahoru

2

Re: Nefunkční SMS

Zdravím, všechny nepřipsané SMSky byly již vyřízeny. Pokud stále něco chybí, kontaktujte mě prosím mailem.

Palec nahoru

3

ahoj,
čili lze SMS za zlate uz standartne posilat ?

Naposledy upravil: Hidan (2011-04-18 15:05:59)

http://img24.imageshack.us/img24/2278/hidane.png
Uploaded with ImageShack.us
http://img28.imageshack.us/img28/3596/fotbal0.gif
Naruto and Naruto shippuden♥♥Nezdávám se, neutíkám a nikdy neberu svá slova zpět to je moje cesta ninji

Palec nahoru

4

poslal sem sms na zlate a chci si je vybrat ale nevim kde a jak poradite mi prosim

Palec nahoru

5

Dneska 16:57 sem si poslal SMS za 30 Kč nic mi nedošlo a ubralo mi to 30 Kč napsalo mi to Omlouváme se za potíže  skuste informovat tento a tento Email smile prosím co s tí M ?

Palec nahoru

6

Zdravíčko, včera jsem si s kamarádem dobíjel zlatky cez sms(Oba dva za 50kč) Zlatky nedošli..peníze to strhlo..email sme poslaly flashfoxovi hodinu po tom..a do ted čekáme, ale podle mě to trvá nějak zdlouhavě, email si ráno přečetl..ale odpověd nepřišla..Udaje a vše jsem mu poslal.

Palec nahoru

7

Mám stejný problém jako Enrike. zasílal jsem maila na support i adminum snad se to vyřeší smile předem díky mocc smile)

Naposledy upravil: Enough (2011-07-10 20:44:21)

Chování ostatních je jenom odraz chování tvého... smile)

Palec nahoru

8

ahojte dneska som poslal 5SMS zadane PAY DMU na moje ID a neprisli mi ani spetne SMS a neviem ci mi to odpocitalo peniaze lebo napisalomi ze SMS bola odoslana tak ma dost trosku teraz hneva ze asi som prisiel o 10EURO a nemam stoho nic a pardon nehneva ma to dost ale teda nadmieru

Palec nahoru

9

2skrapi2 napsal:

ahojte dneska som poslal 5SMS zadane PAY DMU na moje ID a neprisli mi ani spetne SMS a neviem ci mi to odpocitalo peniaze lebo napisalomi ze SMS bola odoslana tak ma dost trosku teraz hneva ze asi som prisiel o 10EURO a nemam stoho nic a pardon nehneva ma to dost ale teda nadmieru

Pošli mi prosím na email hlavně telefonní číslo, z něhož jsi ho posílal, dále také přibližné datum.

Palec nahoru

10

vsetko som uz teraz doposielal na email aj casi kedy som to odoslal aj telefone prosim o viriadenia dakujem sad

Palec nahoru

11

chcel by som podakovat za skore viriesenie problemou zo zlatkami dakujem vam

Palec nahoru

12

Hojte smile no nevim jestli to nejde jenom me nebo jak ? ale ty sms do ČR nejdo ani dnes hmm ( napíšu zprávu **DMU mezera ID** na číslo třeba *9002099* začne se odesílat a napíše se *CHYBA* hmm tak nevím jestli se to takhle píše jenom mě nebo má nekdo stejný problém ? Protože někteří říkaly že už jim to jde tak nevim hmm jedna mě šla taky včera rano pak to nešlo hmm a ted to prý de tak nevim hmm Díky za odpoved děkuji smile

Palec nahoru

13

Ahoj, dneska som poslal 8 SMS a iba 4 SMS sa mi pricitaly to jest 24 zlat. ked som to poslal tu 5 SmSku tak sa mi tam vipísalo toto.... Je nam to luto,ale Vasu Objednavku nie je mozne vybavit. moje Tel. Cislo je 0904544841 dakujem .za odpovedat smile

Palec nahoru

14

ja som poslal 2sms zo slovenska obidve som poslal behom 3 minut a pripisalo mi len 12 zlatych a za tu druhu sms nic  sad  sad

Palec nahoru

15

No aj ja som to posielal zo Slovenska ..

Palec nahoru

16

Skusal som dalsiu SmS poslat a zase mi to iste vipisalo sry ak je to Spam..

Palec nahoru

17

Ahoj flash dneska sme posilal zlate 12.8 v 7:40 telefoni cislo 731373204  a ani sms o potvrzeni nedosla a penize se odecetli dkeuji za brzke vyrizeni a uz sme ti to vseco ohledne toho prevodu poslal na e-mail tak se nato podivej  dekuji SPAWN

Naposledy upravil: SPAWN46 (2011-08-12 08:35:45)

PunBB bbcode test
Pomohl sem vám? Dej palec nahoru :-)

Palec nahoru

18

prosim o pripsani 15 zlatych na acc assassin ( poslal jsem sms za 99  - 15  v nespravnem tvaru. kredit mi byl odecten ale sms hraci neprisla prototoze jsem udelal chybu v jejim zneni, proto jsem musel poslat hned 2 sms ktera byla uz v poradku.) proto prosim o pripsani 15 na me acc  sms byla poslana 11.8 z tel.čisla  731082483  pro kontrolu:) cas byl 16:00  predem dekuju za kladne vyřizení z pozdravem assassin

Palec nahoru

19

Ahoj Posielal som 6sms zo Slovenska na cislo uctu ID3749 na ucet,a nedosly mu zlatky,uz tyzden,pisal som z adminom,a povedal ze mame cakat 1tyzden,a stale nedosly,prosim vas o odranenie tejto chyby,a preverenie tychto sms,posielal som ich Brachovi na ucet,a kredit strhlo za kazdu sms,a zlatky nikde...Vopred Dakujem za vyriesenie tejto situacie...Ahoj smile

Palec nahoru

20

V případě těchto potíží je třeba postupovat viz http://forum.daemu.cz/topic/2989/jak-po … pres-sms/.

Přes fórum to kvůli ochraně údajů hráčů nejde řešit.

Palec nahoru