1

Téma: Jak vypnout to otravné "Obdržel jsi XXX Expu"

Ahoj,
Je to jednoduché, stáhněte si Tohle (uloz.to) nebo tady, kdyby nešlo stahnout (upnito.sk) nebo tady (hellshare.com)
Vložte to do: Tam kde máte uloženy DaemonicMU/Data/Local a nahraďte stávající soubor, za tenhle..
Vypíná to:
1. Obdržel jsi XXX Expu
2. Obdržel jsi Epxy.
3. Obdržel jsi XXX Master Expu..

Už sem se nemohl koukat nato..Ani nato jak tu píšete..A to tlačítko F2 mi žere nervy..
Tak, jak sem někomu pomohl sem rád, kdyby byl problém okamžitě piště! Děkuji toť vše smile
Testováno, mne to nedělá nic, jen to splní funkci kterou má(Tým je myšleno, že to vypne, ten otravný text)..
Jo a ještě jedna věc, kdyby někdo chtěl, aby mu ukazovalo kolik Master Expu(Ty 2věci tam, ale nebudou) získal ať napíše, není problém udělat to..
Dotazy, připomínky, problémy(které určitě nebudou) pište zde..
EDIT: Nové linky, jelikož mi do hry chodili správy, že se to nedá stáhnout..

Naposledy upravil: Aglik (2011-04-07 18:22:12)

Palec nahoru +33

2

Re: Jak vypnout to otravné "Obdržel jsi XXX Expu"

Hoj, hodím to na i na jiný server..Alternativa1 (uloz.to) Alternativa2 (upnito.sk) Alternativa3 (hellshare.com)
Snad ti jeden z tyhle půjde smile

Naposledy upravil: Aglik (2011-03-15 21:52:10)

Palec nahoru

3

Ahoj, dal jsem tento soubor ke stazeni na hlavni server, kdyby mel nekdo problem (nebo se mu nechtelo cekat) se stazenim z jinych vyse uvedenych serveru:

http://ovecky.daemu.cz/dokumenty/1/

Lovci a Ovečky ► DaeMU Chat (IRC kanál): #daemu.cz
Lovci a Ovečky, Offline, StarWars, Hudební a další eventy...Zde!
► Pomohl jsem Ti? Klikni na palec nahoru. Díky wink

4

Ahoj, stahl a nainstaloval jsem si to, ale ma to jednu nevihodu. Musim porad koukat do panelu kolik mam LVL. Neslo by to udelat at se mi ukaze ze mam max exp? Diky:))

Palec nahoru

5

Varlos napsal:

Ahoj, stahl a nainstaloval jsem si to, ale ma to jednu nevihodu. Musim porad koukat do panelu kolik mam LVL. Neslo by to udelat at se mi ukaze ze mam max exp? Diky:))

Mě teda když udělám 400 a expim dal.. tak mi to píše Obdržel si expy

Palec nahoru

6

ahoj mohli by ste dať na hl. stranke (Daemu.cz) keď si niekto stahuje Dmu že si rovno stiahne aj s timto čo tu riešite. ospravedlnte ma za gramatiku.

Palec nahoru

7

Ahoj,
hele stáhl jsem si to z ulozta a dal jsem to do ty složky, sice už mi to nepíše expy, ale nevidím třeba když najedu na zbraň tak nevidím opty(vidím jen popis a ze je +13 a ze je tam +28 obrana jinak tam nevidím rate,speed,ID.id/lvl a tak). Je to normální?

Ve hře jako kosmoMG big_smile

Palec nahoru

8

Hoj, normalni to neni, asi si neco omylem vymazal, preinstaluj klienta s patchem a pak si tam dej znova..
Jeste te upozornim ze to vymaze exp na koni a vrane kdyz na nej najedes, pokud budes chtit videt expy na zviratkach, tak zmackni C a klini na ikonu se zviratem:)

Naposledy upravil: stormje (2012-05-20 09:01:23)

Palec nahoru

9

diky stormje smile

Naposledy upravil: kibubu (2012-05-19 19:10:34)

http://img254.imageshack.us/img254/372/narutor.jpg

Uploaded with ImageShack.us
nikdy neberu svá slova zpět, to je moje cesta ninji

Palec nahoru