1

Téma: Nové platidlo

Ahoj. jeden z nápadu co mi proletěl hlavou chtěl jsem se zeptat či by jste si nechtěli udělat nějaké svoje platidlo např. Box of DaeMu nebo něco podobného myslím si že DaemonicMu má dost bohatou historii a zůstávat u platidel jako je JoC/JoG je zbytečné a změnilo byt to aspon trošku hru od jiných serveru.

s pozdravem Drmassacre.

Naposledy upravil: Drmassacre (2011-03-09 16:32:00)

Pokud jsem vám někdy pomohl dejte mi paleček děkuji big_smile
Dont worry be happy.

Palec nahoru +4

2

Re: Nové platidlo

souhlasim s Doktorem

http://img859.imageshack.us/img859/7774/screen0124143600001.jpg

"Chovaní jako v tváří v tvář"

Palec nahoru

3

ano:)
dříve padali Box of Daemonicmu smile
a bylo to stejne jako joc, občas stoho padl-joc,jog,pirko,kristal ....)
Souhlasím !!

Palec nahoru +1

4

Taky jsem pro smile

"Ve všem hledej háček a nikdy se nechytíš."

Palec nahoru

5

místo Daemonic mu box máme ted' aniversary nebo jak to je, ale určitě jsem pro výjmečnost je dobrá věc.

Palec nahoru

6

witcherrr1 napsal:

místo Daemonic mu box máme ted' aniversary nebo jak to je, ale určitě jsem pro výjmečnost je dobrá věc.

Co se týká aniversary boxy, já osobně je chápu jako bug.

Palec nahoru

7

ahoj. Abych vás uvedl na správnou cestu. nemyslim Box of daemonicMu jak padalo na S3 ale myslel jsem nahradit joce a jogy(momentalní platidla) za jiný druh platidla jak jsem to již viděl na jiném svru. Jako že by se joce smazaly a byly by nahrazeny třeba Box of aniversary a to by bylo platidlo.  Jde o to že změna je život. Ale svr je již v rozběhu tak budu chapat když by se tohle nestalo, jen je to nápad pro další Seasony na Daemonicu.

Dont worry be happy.

Palec nahoru

8

Ahoj, takže zítra tedy uděláme měnu jak za Gottwalda. Jedna ku padesáti? A kdo má víc jak deset JoCů, nedostane nic. smile

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru

9

Zeus napsal:

Ahoj, takže zítra tedy uděláme měnu jak za Gottwalda. Jedna ku padesáti? A kdo má víc jak deset JoCů, nedostane nic. smile

Stačilo by joc přejmenovat, zbytek může být jak je  smile

Palec nahoru

10

Zeus napsal:

xD

Palec nahoru

11

Ahoj. Zeus to jsi zabil   lol  , ale prosím tě aby jsi se vyjádřil k tématu.
Sakra o bych přišel o moc big_smile

Zeus ale podle mě je to dobrý nápad proč mít vše to co mají jiné svry když mužete mít aspoň něco jiné. Byl bych rád kdyby se k tomuto vyjádřil sám nejvyšší FLASHFOX.

Díky s pozdravem Drmassacre.

Dont worry be happy.

Palec nahoru

12

takze by si vymenil joc za neco jinyho 1:1 ? to mi pripada jako foukání kozovi do zadku abys mu narovnal rohy...

Maestro [Avalon]

cc, cf nebo hj a podobně nepovažuji za pozdrav a nereaguji na to wink

Palec nahoru +2

13

Ahoj,
ty platidla tady nejsou jenom tak. JoC se používá při výrobě seedu a JoG při výrobě 380 optionu. K čemu myslíš, že tady bude nějaký nový platidlo?

14

Drmassacre napsal:

ahoj. Abych vás uvedl na správnou cestu. nemyslim Box of daemonicMu jak padalo na S3 ale myslel jsem nahradit joce a jogy(momentalní platidla) za jiný druh platidla jak jsem to již viděl na jiném svru. Jako že by se joce smazaly a byly by nahrazeny třeba Box of aniversary a to by bylo platidlo.  Jde o to že změna je život. Ale svr je již v rozběhu tak budu chapat když by se tohle nestalo, jen je to nápad pro další Seasony na Daemonicu.

Ty si snad děláš srandu ? big_smile
Joce smazali big_smile No lol a jak by jsi dělal 3rd wingy ? big_smile a pírko ? big_smile To snad ne, byli by jsme bez 3rd, nebo i ty by padali z BoXu ? Myslím, že smazaní JoCu se konat nebude..a tohle bylo už i na S3 se řešilo new platidlo..Když v DB je tolik předmětu, co nepadá a zabírá 1místo..Já sem pro nové platidlo..a taky bych byl pro BoD big_smile

Palec nahoru

15

prosím adminy aby takéhle nápady ihned ignorovaly big_smile

No čauu! big_smile konečně někdo ze starý ESSPADY, už sem dlouho nikoho neviděl, existuje ještě? RETF smile
Vím, že nic nevím.
http://img152.imageshack.us/img152/251/esspada2.jpg

Palec nahoru 0

16

Dyt mas snad jedno jestli budes mit v bedne JoCy nebo nakej Box of Daemonic ne ? smile

Palec nahoru

17

Hehe....Tak co udělat anketu? každý si zovlí jeden item a budeme hlasovat,kteý bude platidlo:D

Já navrhuju exe Axe +6+8 big_smile

http://www.crunkenergydrink.cz/www/gfx/banner_468x60.jpg
http://uloz.to/xryNXsw/henkus-mixtape-v … ukfmix-zip
STAHUJ mixtape-můj mixtape(dubstep) wink)

18

Drmassacre napsal:

Ahoj. Zeus to jsi zabil   lol  , ale prosím tě aby jsi se vyjádřil k tématu.
Sakra o bych přišel o moc big_smile

Zeus ale podle mě je to dobrý nápad proč mít vše to co mají jiné svry když mužete mít aspoň něco jiné. Byl bych rád kdyby se k tomuto vyjádřil sám nejvyšší FLASHFOX.

Díky s pozdravem Drmassacre.

Ahoj, já jsem tomu chtěl napsat něco včera, ale nebyl prostor. Ten hlavní problém, proč jsme se rozhodli takové ty základní mechanismy co se trhu týče (právě platidla, cenové itemy mezi platidly), je ten, abychom eliminovali možné podvody. Představ si situaci, kdy hráč přijde po wipe tady na server a všecko tady vypadá podobně. Dropne mu to nové platidlo a teď přijde nějakej dacan a řekne mu "Franto, to nemá žádnou cenu, to zahoď ... to mi ani nedávej" ... a ve skutečnosti bude mít takový item nějakou velikou cenu. Pokud se nebude tady tyto základní věci měnit, ten prostor pro grázly se rozhodně zmenšuje.

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru

19

zdarec.
1. Joce by mohly byt vzácné jako třeba pirko
2. JoG opt tu není
3. Sockety zatím nefungujou
Zeus: to není až takový problém při připojení na hry se může objevovat na skle jaké je zde platidlo.

Lock už dik . big_smile

Dont worry be happy.

Palec nahoru +1

20

HenkuS napsal:

Hehe....Tak co udělat anketu? každý si zovlí jeden item a budeme hlasovat,kteý bude platidlo:D

Já navrhuju exe Axe +6+8 big_smile

to je sice pěkné že znáš základní itemy ale v DB je velká hromada nevyužitých předmětů.

Dont worry be happy.

Palec nahoru

21

Nepovídej...;) Chceš mě poučit ?

http://www.crunkenergydrink.cz/www/gfx/banner_468x60.jpg
http://uloz.to/xryNXsw/henkus-mixtape-v … ukfmix-zip
STAHUJ mixtape-můj mixtape(dubstep) wink)

22

HenkuS napsal:

Nepovídej...;) Chceš mě poučit ?

Někteří to mají v oblibě smile

Dmsacre:/ Ano těch itemů v normálních serverech je asi třetina. Na Officialu jsou ve hře všechny itemy. Pochybuji, že by si je uměl použít smile

23

Vzdy ma zaujimalo , k comu sluzi Heart , pozor ,
nie heart of love , zeby horuci kandidat ? big_smile

http://img525.imageshack.us/img525/1879/userbar009ad.gif
Kto nepoznal bolesť, nikdy nedokáže pochopiť
pravý mier.

Palec nahoru

24

Myslim že skiny JoCa sa dajú zmeniť ne? wink Tak si to zmente naco chete aj na ten Box a máte nové platidlo smile tongue

Palec nahoru +1

25

Doktore i když máme spory ode mě máš jistě Ano protože by to byl dobrý napad ale udělal bych nejakej skin Mince třeba jak je 5Kačka tak udělat zlatou minci Mě ještě napadlo

http://img825.imageshack.us/img825/4607/zxeiqj5en9evq5uxtjz7yw1.gif

Uploaded with ImageShack.us

Palec nahoru