1

Téma: Přestupový quest - návod

Ahoj, tak jsem tu zase s nějakým tím návodem, tentokrát pro přestupový quest

Spousta lidí co jsem je potkal neví, jak a kde udělat přestupový quest. Případně jsou zmateni z dropu.

Nebojte se, že je něco špatně, když vám předměty nevypadnou z 3tí postvory, co zabijete. Je tu možnost, že budete mít quest udělaný hned během několika minut, ale také je možné, že budete huntit hodiny. Není nic špatně(pokud už nehuntíte několik dní). Pokud však přeci jen, zkontrolujte, zda máte quest přijatý správně - Sebina při kliknutí ukazuje obrázek hledaného předmětu a je zde šedivé tlačítko s nápisem: Slouží ke splnění úkolu

Dále je dobré, když nemáte partu. Ono někdy vám přestupový předmět v partě padnout může(už se mi to několikrát stalo) ale povětšinou tento drop v partě nefunguje.

První část úkolu
Udělejte alespoň 150 lvlů a zajděte si za NPC Sebina v Deviasu pod obchodem se zbraňemi. Zde s ní promluvte, nechte si vylíčit příběh dokud se nedostanete k nabídce, že dojdete najít Scroll of Empiror.
Přijměte úkol (bude vás to stát nějakou tu finanční hotovost) a vydejte se na lov.

Scroll of Empiror padá v následujících mapách:
Atlans1-3 (mizivý drop, ale stane se, že i zde můžete vydropnout Scroll)
Dungeon3 (velmi malý drop, ale při nízkém resu dobrá volba, expíte a máte šanci najít scroll)
Lost Tower1-7 (drop o poznání lepší, v LT1 na nízkém resu lze zvládnout drop, máte li už nějaký res, tak zajděte rovnou do LT7, kde je drop o poznání rychlejší)

Jakmile dropne Scroll, seberte ho a vydejte se zpět k Sebině v Deviasu. Předejte ji Scroll a přečtěte si poděkování.

Druhá část úkolu

Opět s ní promluvte a čtěte postupně vyprávěný příběh. Za menší finanční hotovost příjměte quest a vydejte se hledat předmět, dle vašeho povolání(pro každý char je předmět jiný).

Drop předmětů na quest:
Lost Tower1-7(v prvních 4 podlažích je drop opravdu malý a skoro není šance dropnout si předmět potřebný na přestup, ale v LT5-7 je již šance o poznání větší)
Atlans3(občas předmět padne i tady, ale není to oblíběná mapa mezi hráči - obvykle nenajdete dobrý flek, kde by jste huntili)

Poté, co dropne daný přdmět podle vašeho charu, vezměte jej a vyražte opět zpátky do Deviasu. Promluvte si již naposledy se Sebinou a po předložení nalezeného předmětu vás Sebina povíší na vyšší úroveň vašeho charu. Dostanete něco málo bodů na rozdělení a možnost používat nové skilly, sety a zbraně.

Palec nahoru +1

2

Re: Přestupový quest - návod

Copy,copy ? smile)

http://img152.imageshack.us/img152/3002/einsteindm.jpg

Palec nahoru

3

Ahoj,

Z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že tady přestupove itemy padají i v partě wink Tím pádem ještě lehčí si myslím pro začátečníky.

S pozdravem     
PunBB bbcode test

Palec nahoru

4

Zásadně nekopíruju a prostě píšu, co si myslím  big_smile

Palec nahoru

5

Zdravím, návody tohoto typu dáme brzo do Rádce. Zatím se to ale moc nestíhá...

Palec nahoru +1

6

FlashFox napsal:

Ahoj, chápu, už psát nebudu  big_smile

Palec nahoru

7

Ahoj, kupříkladu nyní jsem zrovna shodou okolností přidal na web návod na tento quest:
http://www.daemu.cz/radce/1-prestupovy-quest.html

Připravili jsme pro Vás novou odměnu za dosažený postup ve hře! Více info na webu serveru.

Palec nahoru

8

Rope napsal:
FlashFox napsal:

Ahoj, chápu, už psát nebudu  big_smile

Tak to samozřejmě nevadí, akorát je možná lepší počkat až toho rádce budeme mít. Teď jsme v situaci, kdy máme hromadu článku připravených a je škoda, aby se to psalo dvakrát...

Palec nahoru +1

9

Ahoj asi mám problém a špatně jsem ůkol přijal
"Pokud však přeci jen, zkontrolujte, zda máte quest přijatý správně - Sebina při kliknutí ukazuje obrázek hledaného předmětu a je zde šedivé tlačítko s nápisem: Slouží ke splnění úkolu"
protože já tam žádný obrázek nemám a píše mi jen že už mi dala sílu a pro mě nemá další věštby, poradtě jestli ten quest můžu ještě splnit. díky za odpověď.

Palec nahoru

10

Už ho nemôžeš splniť...Nechceš náhodou Quest u Marlona?

"Myslím,teda som"  -  René Descartes

"Rozum učí všetkých ľudí, že sme všetci rovní a nezávisli"  -  John Locke

Palec nahoru

11

quest u marlona na ten memám splněné podmínky a to je splnit první přestupový úkol. No nevadí založím si novou postavu a quest splním :-) big_smile

Palec nahoru

12

no tak to je v pr. založil sem si nového magic gladiatora udělal 151 levelů a mám tam napsané to co na té první postavě. Pak jsem ten ukol přijmul s wizardem a to mi slo. Pomohlo by kdybych si smazal obě postavy MG a skusil to znova? nebo si to hra pamatuje?

Palec nahoru

13

Ahoj, u Magic Gladiatora a Dark Lorda je tento Quest nedela, pouze Quest u Marlona a 3. prestupovy Quest na oba potrebujes 400 level.

14

aha takže já budu normálně pokračobat a na 400 lvl splnim marlona a 3 postupový quest a bude ze mě duel master, už to chápu dík za radu.

Palec nahoru +1

15

Quest u Marlona je nejlepsi delat zhruba od 2 res, a 3. prestupovy Quest, je velmi obtizny.

16

Ahoj
DL a MG nedělají žádný Quest u Marlona  big_smile
Od 400 levelu jdou přímo na 3 přestupový Quest  wink
Akorát,že než ho budeš moct plnit budeš muset mít trochu více resu,že?  smile

Palec nahoru

17

ahoj ja mam taky problem že mi nechce dať u 2 ukol pri queste...som sumonerrka ..pls poradi mi niekto ??.. sad sad
piše to tam že ukol je u konce a pod tam pita zeny 2 000 000 ,mam aj zeny aj dostatočne lvl ..a nejdet to
prvu časť som splnil ale druha nejde sad

Palec nahoru

18

Ahoj,
http://www.daemu.cz/download.html

Trochu nižšie je Aktualizace na verzi 1.51 .
Ak stiahneš toto a nainštaluješ to,opraví ti to Q u Summonera.

,,Myslenie je najťažšou prácou aká existuje. To je pravdepodobne dôvod, prečo tak málo ľudí rozmýšľa." - HENRY FORD

Palec nahoru