Téma: Zmizel set
Zdravim,
V 18:35, když padl setver tak mi zmizel FO RW set na SUM bez many a hp.
Měla jsem Trade s hráčem 33rD, který odemě chtěl set koupit.
Dosvědčí,ale bude tu prý až kolem 20:30
Děkuju za vyřízení
Klariska
Klariska
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim,
V 18:35, když padl setver tak mi zmizel FO RW set na SUM bez many a hp.
Měla jsem Trade s hráčem 33rD, který odemě chtěl set koupit.
Dosvědčí,ale bude tu prý až kolem 20:30
Děkuju za vyřízení
Klariska
Dobrý večer,
Potvrzuji tento příspěvek. Postava Claris mi prodávala uvedený set, nastal disconnect a poté set neměla. Mně jogy zůstaly. Prosím o vyřešení
Díky moc
33rD [Knoty]

Ahoj,
Pro mě bohužel nemůže být nějaké dosvědčení směrodatným a především relevantním důkazem. Rozumíš, že ve virtuálním světě tohle prostě není spolehlivé ověření pravdy. Prosím, pokud by se našly nějaké screeny setu, přidej je sem. Tak je šance na navrácení mnohem vyšší.
Předem díky, měj se.
Zeus
Taktiež môžem dosvedčiť a odprisahať že daná hráčka takýto set vlastnila až do doby kým server nepadol..
A ak screen nemá tak to ale neni až tak jej problem..ona nemôže zato že to pri páde zmizne..
Ani nemôže vediet kedy ten pád bude že jo
Notorix
Mimochodem toto už je druhý set...
Na 2 žádosti před tim mi nikdo neodpovědel krom moderátora, který s tim stejně nic neudělá.
Dneska to každou chvíli padalo a slušnej hráč ani nedostane co mu patří ![]()
I já můžu potvrdit že ho měla chtěl sem si ho dnes koupit ale neměl sem naněj.
btw:Já nevím jak ty ale ja si rozhodně dodnes screeny věci nedělal, nevím jak ostatní ale já ne. :-)
Samozřejmě, že rozumím Tvému rozladění. Avšak jsem za to, že bys i Ty měla chápat fakt, že není jen tak možná navrátit věci, když nemáme důkaz o tom, zda jsi je skutečně vlastnila někdy před pádem.
Já screenuju velký obchody třeba se zlatkama...
Ale každou věc si fakt nescreenuju.
Navíc to už se druhej set a každou chvili mě chce někdo okrast...
Poslední dobou už toho je moc...
vedia to dokázať 3 hráči okrem nej...Ja myslím že to je dôkaz že ich vlastnila..
A ak sa jej nevrátia...to jako odteraz budeme všetci prichádzať o veci pri páde??
Jasne že jej to nemusíte veriť...lenže zhodli sme sa tu traja hráči že to predávala a vlastnila až do pádu...to by aj mohlo stačit ne?
vedia to dokázať 3 hráči okrem nej...Ja myslím že to je dôkaz že ich vlastnila..
A ak sa jej nevrátia...to jako odteraz budeme všetci prichádzať o veci pri páde??
Jasne že jej to nemusíte veriť...lenže zhodli sme sa tu traja hráči že to predávala a vlastnila až do pádu...to by aj mohlo stačit ne?
Zdravím,
prosím Tě, aby ses nemontoval do problému, který řeším já s hráčkou Klara. Pokud to bude Tvůj herní předmět, není problém. Avšak takhle pouze snižuješ přehlednost a zpomaluješ celé řešení. Myslím, že jsem k tomu napsal informací dostatek. Máme pro to svoje opodstatnění. DaeMU je virtuální hra a nikde nemáš jistotu, že Ti člověk hovoří pravdu. Proto vyžadujeme nějaké oficiální důkazy. Svědectví lidí, které nevidím a ani nemám jistotu, že vůbec existují, nemohu brát za relevantní argument. Není problém si udělat tři účty na fórku, tomu doufám rozumíš. A teď netvrdím, že to je tento případ. Máme však nějaké zásady a těch je třeba se držet, bohužel.
Jo takže ak niesu screeny veci sa nevrátia...Tak to tu za chvilku bude behať po servery všetci nahý ![]()
A len tak btw. to je aj moja vec..v podstate sa to týka všetkých pretože ako Kláre tak sa to môže stať aj mne aj stovke dalších ludí..
.
Podívej se na praxi v minulých případech, že Ti nevalím klíny do hlavy. Je to lepší, než to opakovat.
Takže set jednoduše nedostanu protože server nešel tak jak má...?
Jedinej z mála fér hráčů, ještě k tomu sem taky posilala peníze na nějáký ty zlatky,
abych měla pohodovější hraní...
Pokud ty screeny někde budeš mít, určitě je sem nahrej. Případně mi prosím napiš, kdy jsi přibližně ten set pořídil a od koho. To by mi také pomohlo v případném dohledávání. Napiš mi prosím také, kdy jsi měla trade s tím hráčem 33rD a v které lokaci. Podívám se, třeba to dohledám. Ale takhle nechci nic slíbit.
Bohužel, pokud je takhle ztráta setu (a nemusí to být nutně chyba serveru), je dohledávání a navracování itemů problematické, jistotou v tomto případě jsou pak ty screeny. Toliko rada pro příště no.
Je to tak týden co jsem set vyměnila VW s hrácem Lekki za RW který zmizel.
Ten trade jsme měli dnes kolem 18:30 jak padl server v atlansu, byl tam i hráč Xinder který psal k mému příspěvku.
A screny fakt nemam... Hledala jsem ve šložce přímo se screenama z MUčka.
To bude tim že sem za tu sumku moc nehrála, mám tam něco málo přez 20 res...
Myslím,že když už si tento problém řešila jednou bylo by dobré si ten set na screenovat.Já mám jen obyč ds+zen a taky sem ho screenul..Jistota je jistota..Je mi jasný,že si rozčílená,ale máš poučení pro příště a doufám,že tě tento problém neodradí od mu a že budeš nadále hrát.
Naposledy upravil: Restovsky (2012-02-08 01:47:47)
Nic se neřešilo protože se nikdo taky neozval... a byl to trochu jiný problém
Duplikoval se mi bow místo setu. Nikdo nic neřeší
Popravdě se nedivim že spousta dobrých hráčů přestala hrát. Je to v tý hře už samej zloděj a všichni myslej na to jak někoho obrat o pár joců ale když se posílaj peníze tak to je taky něco jinýho.
Já vím,ale musíš chápat administrativu,když nemáš screen a Zeus ti vratí set,tak se toho můžou chytnout ty co kradou,každý to začne zkoušet,tím nechci říct,že si zlodějka či něco jiného,jen proč jsou nutné ty screeny.
Nic se neřešilo protože se nikdo taky neozval... a byl to trochu jiný problém
Duplikoval se mi bow místo setu. Nikdo nic neřeší
Popravdě se nedivim že spousta dobrých hráčů přestala hrát. Je to v tý hře už samej zloděj a všichni myslej na to jak někoho obrat o pár joců ale když se posílaj peníze tak to je taky něco jinýho.
Já si myslím,že už teď mají Admins spoustu práce,bez důkazu to trvá déle a nemají na starost jen jednu věc..
Kašlu na to.... Tohle vážně nemá cenu.
Dohadovat se tu jeste s někym kdo s tim ani nema nic společnýho... To už je nad moje možnosti
Pro informaci sem tu první žádost spala asi před 3 týdnama neli víc a další o 10 dnů později.
Napsat dvě věty neni taková práce a stejně se mi nedostalo odpovědi.
Už mě to přestalo bavit ![]()
Já se s tebou nedohaduji
Jen konstatuji tvůj problém.Popravdě se ti nedivím
Tak ještě jednou a pomaleji,
nehodlám to tu řešit s někym kdo hrál starou sezonu, protože se lecos změnilo....
A ano, sem naštvaná, myslim že to na mym psaní jde videt dost žřetelně....
Končim tuhle nekonečnou diskuzi pro někoho kdo s tim nemá nic společnýho a nudí se, nebo se snad snaží něják zviditelnit.
Nic, uzavírám tuto debatu. Divím se vůbec, že vás to baví se tady dohadovat o půl třetí.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.