1

Téma: Hudba do hry

Ahoj lidi pokud chcete mit ve hre jinou hudbu tak si toto stahnete to sem delal ja treba se vam to bude libyt tady mate odkaz http://czshare.com/2579120/Music.rar  a staci zajid do slosky daemonicmu-data a music a tak tu hudbu dejte.
http://ulozto.cz/13204290/music-rar a tady mate i ulozto.

Naposledy upravil: Lionxxx (2012-02-07 18:01:01)

Palec nahoru +1

2

Re: Hudba do hry

Hoj

muzes do dat trebars na uloz to lebo mi  to pise ze sa neco stahuje a nic nestahujem big_smile uploadni to na uloz to a daj link diky

Palec nahoru

3

Ahoj,
Jakoukoliv píseň můžete dát do hry.Stačí když jí přejmenujete na název ve složce s hrou(DaemonicMU Season IV/Data/Music) a pak jen nahradíte.Já měl na každé mapě jinou píseň.Stačí si vybrat kde ji chcete mít a pak jen nahradíte. smile

Pozor musíte mít stejný název jaký je ve složce s hrou !!
Doporučuju zálohovat orig. soubor.

„Est verus amicus tamquam alter idem.“ Skutečný přítel je jakoby druhé já.Marcus Tullius Cicero
Dum spiro, spero.- Dokud dýchám, doufám. Marcus Tullius Cicero
Přečti si fórum,než se na něco zeptáš!! Assassins are my family.             Piráti v ELH!! smile

Palec nahoru

4

Je to pekne,ale stejne nechapu smysl toho, mit zvuky nebo hudbu zapnutou ve hre?? Jednoduse stahnu klienta bez zvuku a poslucham hudbu v prehravaci nebo na youtube. Tohle mi prijde zbytecne :-)

Palec nahoru

5

Tak mě osobně to blbne hra + youtube nebo přehrávač. smile Nestíhá trochu Pc,takže je to pro mě ideální. smile

„Est verus amicus tamquam alter idem.“ Skutečný přítel je jakoby druhé já.Marcus Tullius Cicero
Přečti si fórum,než se na něco zeptáš!! Assassins are my family.             Piráti v ELH!! smile

Palec nahoru

6

To neverim, ze ti nestiha wmp a Mu :-D Kdyz tak stahni jiny prehravac, napr VLC nebo Winamp

Palec nahoru

7

Ani jedno nepoužívám.Jen BS player. smile Co by si chtěl na jedno jádru s 128mb grafikou a 1gb ram big_smile

Palec nahoru

8

Se vubec nedivim, ze ti to laguje s BS, proto sem ho prestal pouzivat. Fakt ti doporucuju, aby sis stahnul VLC a Winamp. VLC je nej na filmy a winamp nej na hudbu.

Palec nahoru