Téma: Ztrata JOG
Ahoj,dnes kolem 15h mi zmizelo 23 jogu...Asi hodnu pred tim sem prodam set na MG za 23jog nazev postavi kakuzo,a o hodinu dele kdyz sem dal rlg tak sem jogy v truhle nemel prosim pomocte...Diki hrac fanky258
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,dnes kolem 15h mi zmizelo 23 jogu...Asi hodnu pred tim sem prodam set na MG za 23jog nazev postavi kakuzo,a o hodinu dele kdyz sem dal rlg tak sem jogy v truhle nemel prosim pomocte...Diki hrac fanky258
Promin ale screen nemam nefotim si jogy v truhle k cemu...acc fanky258...nevim ak mam dokazat ze sem je mel ale proste se mi vyparili z truhly tak by sme s tim meli neco delat...Dik Fanky
Ahoj,
To je spíše otázka na Tebe, co bychom s tím měli nebo mohli dělat. Poněvadž když se podívám na Tvoji IP adresu, připojuje se z ní více, nežli jeden herní účet. Navíc Tvůj účet byl logován z více adres a to takovým způsobem, že se jeví zcela evidentně jako účet sdílený.
Nevím, jestli jsi četl pravidla serveru, avšak pokud jsi potvrzoval registraci, souhlasil jsi s nimi. Je zde zakotvena i zmínka právě o tom, že sdílené herní účty nemají právo na jakýkoliv servis. To je dostatečný argument, proč bys neměl nic dostat.
Já nechci tvrdit, že jsi to někde stopil. Spíše narážím na fakt, že by sis měl změnit heslo k účtu a především být více obezřetný. Kdybys měl screen, není problém to řešit. Ale takhle je to mnohem horší, kor když vidím ty souvislosti.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.