1

Téma: Otázočka

Dobry den.
Chcel by som sa spitat ci sa da zmenit e-mailova adresa.Ak hej mozem vam e-mailom poslat na aky e-mail zmenit.
Prosim o odpoved.
Jedna sa o Acc:hardy
Dakujem.
Acc:hardy.
Dufam ze sa da zmenit.
Dakujem

Zivot je ako zlí pes ale prezit ho musime mi sami.

Ak neco potrebujete som tu:Skype:gemblerko531
V hre ako:hardy,ceRs.

Palec nahoru

2

Re: Otázočka

Zdravím
Pokial viem na forku sa dá zmeniť e-mailová adresa ale na webu vôbec kvôli bezpečnosti .

S pozdravom Migel

3

Ve hře nejde.A na fóru by se měla dát změnit. smile

S pozdravem Hefaistos

„Est verus amicus tamquam alter idem.“ Skutečný přítel je jakoby druhé já.Marcus Tullius Cicero
Dum spiro, spero.- Dokud dýchám, doufám. Marcus Tullius Cicero
Přečti si fórum,než se na něco zeptáš!! Assassins are my family.             Piráti v ELH!! smile

Palec nahoru

4

Chcel by som sa spitat ci by ste mi ju prosim na hre nezmenili prosim moc prosim lebo mi niekto zistil heslo od e-mailu prosim zmente mi ju.
Dakujem
Acc:hardy

Zivot je ako zlí pes ale prezit ho musime mi sami.

Ak neco potrebujete som tu:Skype:gemblerko531
V hre ako:hardy,ceRs.

Palec nahoru

5

Ahoj,
Už ti to 2x povedali a poviem ti to 3x,e-mail na acc sa nedá zmeniť kvôli bezpečnosti a čo sa týka toho že ti zistili heslo od e-mailu to už nieje naša chyba ale tvoja,nemal si na e-mail nejakú kontrolnú otázku alebo niečo také aby si ho získal späť?

http://i40.tinypic.com/95nfqt.jpg
You'll Never Walk Alone, Liverpool FC!

Palec nahoru

6

Heslo na acc nejde změnit,neboť nejde potvrdit,že by jsi byl majitelem účtu.Věci co byly na postavě,resety to by mohl zjistit někdo ve hře nebo nějaký kamarád.Proto je pro nás majitel účtu ten který vlastní email.

Bohužel.
S pozdravem Hefaistos

„Est verus amicus tamquam alter idem.“ Skutečný přítel je jakoby druhé já.Marcus Tullius Cicero
Dum spiro, spero.- Dokud dýchám, doufám. Marcus Tullius Cicero
Přečti si fórum,než se na něco zeptáš!! Assassins are my family.             Piráti v ELH!! smile

Palec nahoru

7

Zdravim vyjadrení si ktomu si dostal dosť ... 

Migel
/lock