1

Téma: Duplikacia???

ahoj...dnes mi brat optil ASH ruce a boty za 250 odmenu.daval mi do nich ZEN.dnes po pripojeni ako nahle uvidel spravu ,ze to je spravene tak mi ich dal.vsetko prebehlo ok polozil ruce aj boty do trade a obaja OK.lenze ked uz boli v mojom inventari tak sa ruce zmenili na boty.cize teraz mam 2x FO ASH boty bez many...bratov acc:jovvy a moj :j0ker cas priblizne 10:45 29.1.2011
Poprosim o co najrychlejsie vyriesenie pripajam screeny

Post's attachments

Bez názvu10.png 1.45 mb, 1 downloads since 2012-01-29 

Bez názvu12.png 1.4 mb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

Palec nahoru

2

Re: Duplikacia???

veci som dal do bedni.dakujem

Palec nahoru

3

ahoj uz je to druhy den moze sa mi niekto nato pozriet?
ak by nestacili acreeny ktore som poslal tak tu su ine ale odpisat by uz niekto mohol.
Číslo ziadosti : 18050

http://imageshack.us/photo/my-images/4/beznzvu12.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/51/beznzvu10s.png/

Palec nahoru

4

moze sa niekto nato pozriet uz konecne????moze???

Palec nahoru

5

smutne no,ze administrativa nemoze odpisat ani...fakt uprimne som sklamany...

Palec nahoru

6

Zdravím

Tak vieš administratíva ma vela práce ale určite sa nato mrkne to sa neboj.

Migel

7

jej dik aspon za odpoved aj to si vedel o tom ,ze som ti pisal mail big_smile ale diky aspon nejaka reakcia potesi

Palec nahoru

8

Ja by som ti to opravil ale momentálne nemám jak ... jedine tak cez víkend keď budem plne k dispozícií ...

S pozdravom Migel

9

dakujem pekne aj to potesi.ako jediny si mi aj odpisal na mail.nikto ini sa ani neozval a tu temu mam tu uzdost dlho.viem,ze mate dost prace lenze ono da sa to aj inak riesit mam problem napisal som ho tu no nikto mi ani neodpovedal.proste stacilo len napisat ,ze ano vieme o tom budeme to riesit ked sa trocha toho casu najde.nic viac som ani necakal.viem,ze mate svoje zivoty aj tu sa starate o server lenze ked inym mozu odpisat preco nie mne?

to len tak prepac,ze osmsa az tak rozpisal.uz kedy budes mat cas tak mi to prosim sprav.ako budes moct a aj chciet.Dakujem

Palec nahoru

10

migel ? sad tak co ?zabudol si ?

Palec nahoru

11

Ahoj nezabudol som ale nikomu nejde editor treba byt trpezlivý pracuje sa natom.

Migel

12

Zdravím je to opravene keby nastal nejaký problem kontaktuj ma na email.

S pozdravom Migel