Téma: shazovani servru
ahojky prosim o prozkoumani hrace Willik vzdy kdyz splni G v BC podne servr netusim jestli to delala nechtic nebo naschval ale uz se to stalo po3 za vcerejsek a dnesek
jestli to tim neni tak se hraci omlouvam
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahojky prosim o prozkoumani hrace Willik vzdy kdyz splni G v BC podne servr netusim jestli to delala nechtic nebo naschval ale uz se to stalo po3 za vcerejsek a dnesek
jestli to tim neni tak se hraci omlouvam
Ahoj díky za info, mrknu na to, jestli to má skutečně souvislost.
Ahoj,ono to nerobi vzdy..ale mas pravdu ze to pada ked vezmem Q
PS: trochu logiky..chcem si tam zaexpit,tak to snad nebudem zhadzovat schvalne ![]()
Naposledy upravil: Willy (2012-01-28 15:45:25)
Ahoj,
pokud já vím tak server padá, i když BCčko není
... Každopádně určitě vím, že to Willík schválně nedělá, jelikož i on by rád konečně co nejdřív dal FR a nejrychlejší a nejlepší cestou je právě BC
Pro Q chodí jen kvůli lidem, kteří to schválně zavírají ![]()
S pozdravem Sandrushka ![]()
Ahoj,
pokud já vím tak server padá, i když BCčko není
... Každopádně určitě vím, že to Willík schválně nedělá, jelikož i on by rád konečně co nejdřív dal FR a nejrychlejší a nejlepší cestou je právě BC
Pro Q chodí jen kvůli lidem, kteří to schválně zavírají
S pozdravem Sandrushka
Aspoň někteří dokážou ocenit BC jako event, kterej má stále co nabídnout. ![]()
Bohuzial tam obcas chodia prudko inteligentni ludia
willi sry ale oz na startu jsem psal neplnte Q a ty letis a prvni co udelas tak jdes po Q
a neni to utok na tvou osobu neboj mne se taky stalo ze jsem nechtic shazoval servr
Willy napsal:Bohuzial tam obcas chodia prudko inteligentni ludia
willi sry ale oz na startu jsem psal neplnte Q a ty letis a prvni co udelas tak jdes po Q
a neni to utok na tvou osobu neboj mne se taky stalo ze jsem nechtic shazoval servr
Zopakujem to ? ono to nepada vzdy,tak kde je problem ? A istota je istota...
Ahoj nepadá to vždy a padá to aj pri iných hráčoch ![]()
Ahoj, Wilik by v životě nic takového neudělal :-P, a vůbec co ty máš za clicker Pitrius?:-D Nebo tě baví mačkat ten mezerník?
tak ne omluvu beru zpet zase jsi lete jako (.....) abys splnil a zas to padlo tebe to bavi shazovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ono kdyz vidim ze servr pada pri Bc po vzeti Q tak ho? co ano neplnim!!!!
ale to je tezky rikat nekomu kdo to nechape:( kdybys chtel jak rikas si zaexpit proc ho tedy beres kdyz to padne???
Pitrius napsal:Willy napsal:Bohuzial tam obcas chodia prudko inteligentni ludia
Zopakujem to ? ono to nepada vzdy,tak kde je problem ? A istota je istota...
Naposledy upravil: Pitrius (2012-01-29 13:55:08)
Ahoj
Mě tedy zaráží jedna věc .. Když o tom všichní víte z jakého důvodu jste tento bug nenahlásily již dříve ?
Ajvo
ahojky ja to zjistil vcera bylo mi divne ze pokazde kdyz veme Q tak to padne a cekal jsem jestli se to bude opakovat tak proto
Ahoj
Mě tedy zaráží jedna věc .. Když o tom všichní víte z jakého důvodu jste tento bug nenahlásily již dříve ?Ajvo
Ste Taliani ? Alebo ako to mam povedat ? Nepada to vzdy...!
Ahoj,
Blume ono to vážně vždy nepadá...
to vím jistě, chodila jsem tam taky než jsem dala FR ![]()
S pozdravem Sandrushka
I tak to není zrovna nejmoudřejší brát když všichni víme že to kvůli toho čas od času padne ![]()

Ste Taliani ? Alebo ako to mam povedat ? Nepada to vzdy...!
Ahoj, máš pravdu že to nepadá vždy vela krát sem byl v BC a byl tam i willy, udelal Q a server nepadol.
Willy napsal:Ste Taliani ? Alebo ako to mam povedat ? Nepada to vzdy...!
Ahoj, máš pravdu že to nepadá vždy vela krát sem byl v BC a byl tam i willy, udelal Q a server nepadol.
tak mala otazka je fr proc jde a pokousi to???????? jo ano jeho to bavi protoze jak jsem ho sledoval leti hned po Q no sprominutin ja bych ho banoval ale nejsem GM :DDDDDDD
oto vic mne to mrzi ze je to clen ali keci ze to bere aby nezavirali nezeru dnes dopoledne jsem si v BC zaexpil a kupodivu i udelal res a BC bezelo v normalu!
(no holt sem musim chodit jen v tydnu a dopoledne abych se vyhnul detem )
MUJ NAZOR NEVNUCUJU:D
Naposledy upravil: Pitrius (2012-01-30 18:13:17)
Ahoj,dobre si pozri resy na BM a potom mi hovor nieco o FR..clovek sa vam nezavdaci
fajn,dnes som ho dokoncil:)...ale to je nepodstatne,v dni ked to padalo som FR nemal..
Naposledy upravil: Willy (2012-01-30 18:12:51)
Ahoj,dobre si pozri resy na BM a potom mi hovor nieco o FR..clovek sa vam nezavdaci
fajn,dnes som ho dokoncil:)...ale to je nepodstatne,v dni ked to padalo som FR nemal..
tak nvm jestli je to lag ale 500 uz mi to u tebe ukazovalo vcera:)))
ale to na mem nazoru na tebe nic nemeni!
shazujes servr schvalne a za tim si stojim no ty jsi fr a ostatni v bc expit nemusi
pro ostatni expim elfku a bc nejlepsi na expi u tohoto charu
Ahoj,
Pitriusi teď spíš vypadáš jako největší dítě ty...Nedostaneš chaos a nezaexpíš si no,tak je někde chyba a padá to.Ty jediný co uděláš je že začneš hned,že ho Willy schazuje záměrně.Willyho znám nějaký pátek a řekl bych,že je daleko rozumnější a chytřejší než ty(podle toho co si tady napsal).Navíc tento event je správně určen na sebrání a odevzdání předmětu archandělovi.To že se časem zjistilo,že se tam dobře expí je už jiná věc.Pitriusi dej si čokoládku a nebo buráky na nervy.
Tohle už nikam nevede upozornění na chybu je takže /lock
S pozdravem Hefaistos

Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.