Téma: Ukradlimi set
ukradlimi set ani sam nv ak len sem muho ukazoval a zrazu len dal trade nwm jak to je mozne
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ukradlimi set ani sam nv ak len sem muho ukazoval a zrazu len dal trade nwm jak to je mozne
Zdravim
Níč viac ktomu nenapíšeš čaš kedy sa to stalo a skym si mal trd jakým hračom, screeny a podobne .... ?....
ja to nehram dlho ale cas viem bolo niak priblizne 17:55 a sceeni neviem co je a hrac sa volal Elie
ja nwm ani hodini us bolo ale ja mma asi zli cas nakompe lebo ja mam 18:10 teras tak nwm kolko bolo
Počkaj na administratívu ale bude to komplikované vyriešiť. Ja ti zatial odporúčam poriadne pozrieť Rádce ked si nováčik aby si mal aspoň nejaký prehlad o hre viz toto : http://daemonicmu.com/radce/index.html +pozri forum ....
S pozdravom Migel
Nechci spamovat, ale z toho co napsal, mi to spíš přijde, že po tradu mu zmizel set, což mi přijde logičtější, než že mu záhadně ukradl přes trade set, to mi přijde přinejmenším zvláštní.
Hoj
bud to je nejaky bug alebo trade hack taky je staci sa pozret na net
Zdravím
dal som podržať kamarátovi FO Gaion set +FO Gaion pendant a FO Dancer , s tým že sa hneď vrátim a on mi ho vráti späť , ale keď som sa vrátil na to miesto , tak on tam už nebol , jedna sa o postavu Elita ktorá bola zrušená , stalo sa to vo štvrtok o 18:13
Musíš počkat na Zeuse.Tohle může řešit jen on.

Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.