1

Téma: Dark horse skin

Ahoj vím že toto sem asi nepatří ale potřeboval bych skin na Dark horse a to nějaký hodně luxus třeba zlatá+bílá

nebo zlatá+černá prostě něco fakt luxus od vás co to umíte lépe než já ( neumím nic jsem levej ) už mne nebaví ten černošedivej big_smile

klidně mi to pošlete na mail toritary@daemu-guild.cz

Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

2

Re: Dark horse skin

daj mi tu ozj,bmd soubory a uvidime co se da dělat

megret

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

3

čus tady máš ten skin na koně

screen: http://imageshack.us/photo/my-images/37 … 30000.jpg/

download: http://www.uloz.to/12765932/skill-rar                -  co je ve složce skopíruj do složky skill

SlecnaFajn

Naposledy upravil: Dragonbal (2012-01-23 00:02:17)

http://img215.imageshack.us/img215/6884/narbe.jpg

Palec nahoru

4

jo je pěknej ale na mne až moc bronzovej vlastně bych si představoval třeba něco jako je Gold fenka smile

PunBB bbcode test

5

nj já to nedělal jsem to jen našel :-)

http://img215.imageshack.us/img215/6884/narbe.jpg

Palec nahoru

6

Jo vím ale já našel lepší ale nejde mi stáhnout asi to budu muset upravit sám hmm a jsem na to strašně línej big_smile

PunBB bbcode test

7

megret napsal:

daj mi tu ozj,bmd soubory a uvidime co se da dělat

megret

pokud je chceš tak je to tu
Dark horse
Screen Dark horse

pokud to zvládneš nějak opravdu dobře máš palce hore

PunBB bbcode test

8

ty to chces jako gold fenu ? lol si skinni rovnougold fenu misto kone ne ?

megret

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

9

megret napsal:

ty to chces jako gold fenu ? lol si skinni rovnougold fenu misto kone ne ?

megret

to by nemělo ten efekt potřebuju aby všichni DL ve hře jezdili na Gold Dark Horse a ty koně byli stejný jako Gold Fena

ale stačí když kůn bude černý a to brnko na něm zlatý a bude to luxus big_smile

PunBB bbcode test

10

sry dnes mam nabito a zítra taky takže se na to kouknu nejdřív ve středu ;d uvidime co se da dělat . taky de o to jestli chceš lemování zlate nebo ty pláty zlate ? 

megret

11

megret napsal:

sry dnes mam nabito a zítra taky takže se na to kouknu nejdřív ve středu ;d uvidime co se da dělat . taky de o to jestli chceš lemování zlate nebo ty pláty zlate ? 

megret

ty platy budou zlate a kun cernej

PunBB bbcode test