1

Téma: Rozvod

Ahoj mám nápad nebo spíše prosbu smile
Chtěl bych zavést rozvody, když už máme ty snatky smile
Třeba i Bigamie by mohla být povolená big_smile big_smile big_smile
No zpět k tématu !
Jde o to že když manžel / ka dostane BAN nebo když třeba manželka bije svého muže ( to je důležité )
šlo by se rozvést a poté znovu oženit / vdát.
Přece jen pro mne je nesnesitelné koukat každé ráno na tu samou ženskou big_smile big_smile big_smile
A bigamie prý povolená není abych si najednou vzal třeba 5 nebo 6 žen ( nu škoda ) ale já bych se chtěl znovu oženit
jelikož R1c1 mne bila a podváděla.
( dostala BAN asi někde někoho napadla nebo co big_smile )
Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

2

Re: Rozvod

Yep big_smile   Jenom že tě mam rád big_smile

Naposledy upravil: rico (2012-01-18 03:07:09)

podpis

Palec nahoru +1

3

big_smile big_smile big_smile

PunBB bbcode test

4

Ahoj
Za mě tedy Bigamii určitě ne, na serveru je celkem 5 - 6 žen, jak by to vypadlo kdyby se s něma oženila půlka serveru ?  roll

Rozvod bude projednáván administrativou serveru, o rozhodnutí Vás budeme informovat.

Ajvo

Palec nahoru +1

5

Ahoj, já se snažil tohohlde dosáhnout už několikrát, bohužel marně. Doufám že se to už  prosadí  smile

PunBB bbcode test

Palec nahoru

6

Ahoj, já si myslím, že se to prosadit podaří. Neslibuji, že hned. Nicméně do budoucna bych tohle osobně chtěl prosadit, ovšem založeno na trošku jiném systému. Je příliš brzy na to říct konkrétní podobu.

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

7

tongue tongue tongue

Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením Já se znovu ožením
PunBB bbcode test