1

Téma: Q na webu

ahoj vím že už jsem to tu jednou psal ale chtělo by to Questy na webu určitě je znáte a také by mohla dávat questy postava co dává auru pro začátečníky bylo by super kdyby si hráč mohl na 10 res splnit Q na webu a dostat třeba zbran nebo nějakou věc kterou upotřebí k expení

na spoustě jiných serverů to funguje a lidi to zabaví když třeba nemají chut expit nebo chtějí získat nějakou dobrou věc

Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

2

Re: Q na webu

Zaujmavé veru  stím by som len súhlasil ale trebalo byto nejak doladiť smile

3

Migel napsal:

Zaujmavé veru  stím by som len súhlasil ale trebalo byto nejak doladiť smile

Je tam takové doladění že když budeš 10 res a já 30 res tak ty budeš mít úplně jiné Q než já a čím větší res tím lepší věci a třeba i tř.X

Funguje to snadno prostě např. dej do bedny neexe dragon +10 bez +L a bez +Option jdi na web odklikni daný Q a dostaneš do bedny 3x BoK+5
a podobně

Naposledy upravil: Torinko (2012-01-15 23:33:15)

PunBB bbcode test

4

kto expi nepotrebuje odmeny z webu , da res a dokaze si ich ziskat sam , ako chapem ze je toto celkom funko , ale zasa myslim ze toto su uz zbytocne kroky k ulahceniu hry

Ajtak sa uz najblizsieho wipe nedockame , dovtedy bude koniec sveta.

Palec nahoru

5

wladek víš že Q na webu jsou i na serveru kde je nastaven exp. 9999?

PunBB bbcode test

6

Jak som vravel ono to môže byť zaujmavé a môže to aj spestriť hranie trochu. Myslim si ale pokial by sa malo jednať o itemy vysšej triedy ako A, S a X by sa dalo dostat iba maximalne neexe item.

7

Ahoj,
Zajímavé.Bohužel si myslím,že i když to uspěje,tak to bude až po wipu.Takže za hodně dlouhou dobu.

http://www.speedtest.net/result/1930355711.png
Dum spiro,spero

Palec nahoru

8

nevadí ale je to rozhodně jak psal Migel na spestřenou jelikož těch Q tam moc není a zaběhnout si mezi expením udělat Q třeba o neexe KB je rozhodně zíživnější než stát 3 hodiny v Icarusu a nic nedělat smile

Naposledy upravil: Torinko (2012-01-16 16:35:47)

PunBB bbcode test

9

sak prave ototo ide ze to je na 9999x a myslim ze nikto nekce aby bol aj z tohto taky bullshit... uz teraz to ma az moc fun prvkou smile

Ajtak sa uz najblizsieho wipe nedockame , dovtedy bude koniec sveta.

Palec nahoru

10

ale já si myslím že to má málo fun prvků a málo PvP prvků třeba do lorencie bych místo kašny dal PvP arenu  big_smile
toto je totiž něco mezi fun a středním nastavením a něco mezi PvP a non-PvP prostě s4

a navíc hlavně do hard se dávají Q na webu aby ulehčili lidem expení a trošku je nakopli do začátku navíc to slouží na hard serverech i jako odměny za resety

PunBB bbcode test