1

Téma: diky

ahoj

timto dekuji vsem GM, hunterum, i moderatorum kteri se ucastnili GM stavky na konci minuleho roku.

podle mne nebejt vasi stavky, nic by se tu nezmenilo na serveru,

mluvim o tech DC, padech a mnoha hodinach OFF serveru.

nekomu to mozna pride jako *lezectvi* vite kam..
ale co si budem nalhavat, jak dlouho by tu bola takova situace,
nebejt nekterych, kteri se ozvali razantneji a nebali se a neustoupili.

je mi jasne ze za svuj dobry skutek jste boli nalezite potrestani,
a proto znovu

DIKY.

http://img528.imageshack.us/img528/1274/leatherligue.jpg
tiskovy mluvci rady pro oriskovo-cokoladove dobroty.
jsem pouze tu : ICQ 347 119 209

Palec nahoru +2

2

Re: diky

Nemáš zač  big_smile

3

Migel napsal:

Nemáš zač  big_smile

Workoholik se ozval:)

Máš za co. Ještě jsem se nikdy nepohádal s nikým jak s Diou, respektive s ním se zabíjím ještě teď.

S pozdravem
Deathor

Palec nahoru

4

Ahoj,

svůj pohled na tuto "kampaň" jsem napsal soukromě pro členy Teamu. Nicméně veřejně mohu říct, že pro mě podobná iniciativa nic zásadnějšího neznamenala. Samozřejmě, že jsem to chápal jako vyjádření určitého (více či méně kulhajícího) postoje. Na druhou stranu mohu s čistým svědomím říct, že by se na serveru pracovalo tak či tak. Během Vánoc byly podobně rozsáhlé práce naplánovány a nakonec se také uskutečnily.

Jsem moc a moc rád, že se situace ohledně stability a hratelnosti serveru zlepšila. Nicméně stále vidím spoustu a spoustu práce před námi, jsou mraky věcí, které je potřeba doladit a pořešit. Takže je to spíše běh na dlouhou trať, než cinkání klíčů ve vánoční čas a následná blesková akce s konečným výsledkem.

Hezký den,
Zeus

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

5

Deathor napsal:
Migel napsal:

Nemáš zač  big_smile

Máš za co. Ještě jsem se nikdy nepohádal s nikým jak s Diou, respektive s ním se zabíjím ještě teď.

S pozdravem
Deathor

Ty zas mudruj ... niekto musí niečo robiť aj na úkor toho ze niekto nič nerobí len sa háda ...

6

Migel napsal:
Deathor napsal:
Migel napsal:

Nemáš zač  big_smile

S pozdravem
Deathor

Ty zas mudruj ... niekto musí niečo robiť aj na úkor toho ze niekto nič nerobí len sa háda ...

hmm

Kaufland.

Palec nahoru

7

Zeus napsal:

Ahoj,

svůj pohled na tuto "kampaň" jsem napsal soukromě pro členy Teamu. Nicméně veřejně mohu říct, že pro mě podobná iniciativa nic zásadnějšího neznamenala. Samozřejmě, že jsem to chápal jako vyjádření určitého (více či méně kulhajícího) postoje. Na druhou stranu mohu s čistým svědomím říct, že by se na serveru pracovalo tak či tak. Během Vánoc byly podobně rozsáhlé práce naplánovány a nakonec se také uskutečnily.

Jsem moc a moc rád, že se situace ohledně stability a hratelnosti serveru zlepšila. Nicméně stále vidím spoustu a spoustu práce před námi, jsou mraky věcí, které je potřeba doladit a pořešit. Takže je to spíše běh na dlouhou trať, než cinkání klíčů ve vánoční čas a následná blesková akce s konečným výsledkem.

Hezký den,
Zeus

ahoj
presne takovou nebo velmi podobnou odpoved sem ocekaval,
tudis nejsem nijak prekvapen.

Diky -)

http://img528.imageshack.us/img528/1274/leatherligue.jpg
tiskovy mluvci rady pro oriskovo-cokoladove dobroty.
jsem pouze tu : ICQ 347 119 209

Palec nahoru