1

Téma: Wingy a věěciiii

Ahoj co Třeba Udělat nějaky obchod kde by prodavaly 2nd na každou postavu a exe věci obič  ale byly bi tam těžky příšery smile ???

Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.  big_smile

Palec nahoru

2

Re: Wingy a věěciiii

Ahoj, promiň ale zdá se mi že je to naprostá blbost, wingy jsou od toho aby jsis je vyrobil, ne koupil.. a když už, tak za nějaké herní platidlo, a ne v obchodě.. A obyčejné excelentní věci ti padají všude.

Palec nahoru +1

3

přesně potom by absolutně ztratily cenu pírka a snižila by se cena 2nd+ ign a cena 3rd wingu

toto je rozhodně špatný napad ....... ps ty exe věci budiž

Exjan

Palec nahoru

4

2nd wingy mají nějakou cenu? big_smile

http://imgup.cz/images/e/hellboysigbyf4tt3.jpg
                                                              sig by fatte
FAQ - často kladené dotazy | Pravidla diskuzního fóra | Pravidla serveru

Palec nahoru

5

da se v klidu prodat za joc

Palec nahoru

6

Ahoj přikláním se k tomu že by se měli zprovoznit PC pointy nebo jak se to jmenuje a za ty pak nakupovat různé věci jako třeba BoK+5, lahev na výrobu koně, JoGi a podobné věci jak tomu je na většině jiných serveru od s4 víš :-)

Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

7

Ahoj,mňa tiež napadli PC pointy Shop už je,už len pointy smile .

Kaufland.

Palec nahoru

8

Zdravím osobne si myslím že je to úplne zbytočné  smile

S pozdravom Migel

9

Není to zbytečné ! Hodně hráčů nemohou dropnout např. 3rd pírko a platit za něj 30 JoC ve hře na to nemá každý navíc když se nedostane na flek kde padají JoCe protože je furt všude plno a na s11 když funguje padají JoCe minimalně a ještě na flekách kde je také furt narváno

Ale ještě mne napadli Q na webu které každý zná a mohli by tam být třeba také věci tř. X a věci ke kterým se člověk jinak dostane jen za zlatky například

Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

10

Ahoj, pak Wingy ztratily cenu JoCů.

Deathor

Palec nahoru

11

Nechcete rovnou dostat sety do beden, to by bylo nejlepší ne? Ve stadku2 ti padá skoro všechno co potřebuješ, ani do KC chodit nemusíš a na stad2 nepotřebuješ moc rr, kolem 20-30 rr. Tím, že není 3rd pírko mají pírko nějakou cenu, kdyby si dal pírko do shopu, tak by výroba na webu ztratila význam a to by se administrativě asi moc nelíbilo.

Palec nahoru +3