26

Re: Stížnost - reklamy

až na to, že není reklama, jako reklama :-) ... tady se mluví o obtěžujících okéncích co tu problikávaj a zabíraj místo (asi tak jako vaše podpisy - není myšleno nijak špatně x-) )

jinak je blbost, že bychom bez reklam polovinu věcí nevěděli, spíš bychom si polovinu věcí nekoupili big_smile

Palec nahoru

27

pokud se stezujete na reklamu,tak asi nevite, ze existuje program adblock. ja to mam nainstalovane a jsem spokojeny.

Palec nahoru

28

Ahoj, posles mi odkaz na adblock pro symbian 3^ ? Samozrejme s funkcnim certifikatem smile

29

kaktus napsal:

Ahoj, posles mi odkaz na adblock pro symbian 3^ ? Samozrejme s funkcnim certifikatem smile

zeptej se strycek google.

Palec nahoru

30

Já na tu reklamu klidně i kliknu... Zbytečně tu určitě není

http://img534.imageshack.us/img534/4550/userx.gif

Palec nahoru +1

31

odkdy byla reklama zbytečná? :-O ... někomu prostě vadí x-)

jo, spamuju ... Zeus taky spamuje, ale ten za to nemá ban xxD, Lunaris

Palec nahoru

32

Vadí ti reklama? Vždyť reklamy jsou všude a tady na webu nejsou ani vidět, radši bych smazal ty vaše šílený podpisy wink

Palec nahoru

33

já už žádný na webu nemám - zlatej AdBlock

/jj, podpisy by se mohly změnšit no big_smile ...

jo, spamuju ... Zeus taky spamuje, ale ten za to nemá ban xxD, Lunaris

Palec nahoru

34

1. na webu jsem si ani nejakych reklam nevsiml
2. jestli myslite ten jeden reklamni pruh ktery je v modre barve a tak ladi s barvou fora a tak tam neni ani moc videt popravde si ho ani nejak nevsimam a ani moc jsem nevedel ze tu nejaka reklama je

http://nemesisup.cz/files/public/podpis12mn35n.png

Palec nahoru

35

Zdravím všechny,

Sliboval jsem, že k tomu přidám svůj obecný pohled na tuto problematiku. Na jednu stranu je to nepřiemné, že je na fórku a na webu serveru pruh s reklamami. Je to křiklavé a vyrušující. Avšak jsem přesvědčen, že to má smysl.

Reklamy jsou na webu proto, protože přináši nějaký zisk, nějaké ovoce. Jen tak pro nic za nic by tam nebyly. Za každé kliknutí na tu reklamu dostane server nějaké peníze. Jsou to sice hodně malé částky, ale lepší než nic. Je to dobré, že to je takový ten jistý výdělek. V tom to má výhodu no. Osobně nevidím do výdělků těch reklam, ale co vím ze starého serveru, jsou to pakatele.

Každopádně pokud můžu přidat svůj osobní názor na tuto věc, pokusím se jej shrnout do několika vět. Myslím si, že to je skvělý způsob, jak mohou hráči server podpořit, pokud jim na něm záleží a nechtějí posílat svoje peníze. Hráče to nestojí ani haléř, je to pouze kliknutí myší. Nehledě na to, že někdy jsou zde i velmi zajímavé reklamy na které se člověk podívá. Jsem přesvědčen, že kdyby hráči tyto slova reflektovali, server jako takový by jim byl velmi vděčný. Protože je to opravdu nějaké ovoce za žádnou práci.

S pozdravem, Zeus

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

36

Souhlasím, někteří hráči si asi neuvedomujou že se server musí platit a ono to táhnout zvlastní kapsy a jěště vyřizovat vseljaky stižnosti zabere docela dost casu..  Nekde jsem videl, mozna to bylo i na zhyper server ze kdyz si chtel res tak si nejdriv musel kliknout na reklamu, to bych zaved tady, pak by vam mozna chodily veti castky a vic penez lepsi server smile

Palec nahoru

37

Takže bys chtěl ze serveru udělat komerční podnik? :-) ... nezlob se, ale dokážu si představit, kolik do DaeMU putuje peněz, aniž by tu majitelé serveru zveřejnili transparentní účet, který by jasně ukazoval stav peněz na serverovkém kontě x-)

Palec nahoru

38

DaViT napsal:

Vadí ti reklama? Vždyť reklamy jsou všude a tady na webu nejsou ani vidět, radši bych smazal ty vaše šílený podpisy wink

Ahoj,
Profil => Nastavení => Zobrazení obrázku => Vyklikni si "Zobrazovat obrázky v uživatelských podpisech."
Jinak, na reklamy jsem si už zvykl.. smile

Palec nahoru

39

Jsem rád, že s Diem sdílím názor. Mě nevadí podpisy, rád se kouknu na bannery, ale když někdo má svůj podpis přes půlku monitoru, to vždycky pěkně pěním...

Palec nahoru

40

lockněte to už někdo hmm

No čauu! big_smile konečně někdo ze starý ESSPADY, už sem dlouho nikoho neviděl, existuje ještě? RETF smile
Vím, že nic nevím.
http://img152.imageshack.us/img152/251/esspada2.jpg

Palec nahoru

41

Dobrý den,

děkuji za odpověď ze strany jak hráčů, tak garnitury serveru. Takové odůvodnění mi bohatě stačí a po vysvětlení již důvod reklam chápu. Ještě jednou děkuji. Po přiblížení této témy musím uznat, že se jedná o dobrou ideu a názor jsem změnil.

Od tohoto okamžiku reklamy na serveru podporuji a jsem za jedno se zdejší garniturou tedy majitelem serveru, že by bylo dobré kdybychom my hráči byli loajální a reklamy pravidelně navštěvovali. Budu se snažit nezapomínat kliknout na reklamy denně nebo ob den a vyzývám k tomu i ostatní zdejší kolegy.

Palec nahoru

42

Panečku, rok 2011 a hráči si nezvykli že na webech jsou reklamy a prakticky všude, takže trošku nechápu smysl téhle diskuze, jinak jak řekl Zeus podporujete server a nestojí vás to ani halíř, jde o to asi se to vůbec vyplatí, já do toho nevidím a určitě jsou to mizivé částky no nwm smile

A dál? a daál a daál a dál!

Palec nahoru

43

Ahoj, tím pádem to asi považuji za odpovězené a vysvětlené.

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru