Zdravím všechny,
Sliboval jsem, že k tomu přidám svůj obecný pohled na tuto problematiku. Na jednu stranu je to nepřiemné, že je na fórku a na webu serveru pruh s reklamami. Je to křiklavé a vyrušující. Avšak jsem přesvědčen, že to má smysl.
Reklamy jsou na webu proto, protože přináši nějaký zisk, nějaké ovoce. Jen tak pro nic za nic by tam nebyly. Za každé kliknutí na tu reklamu dostane server nějaké peníze. Jsou to sice hodně malé částky, ale lepší než nic. Je to dobré, že to je takový ten jistý výdělek. V tom to má výhodu no. Osobně nevidím do výdělků těch reklam, ale co vím ze starého serveru, jsou to pakatele.
Každopádně pokud můžu přidat svůj osobní názor na tuto věc, pokusím se jej shrnout do několika vět. Myslím si, že to je skvělý způsob, jak mohou hráči server podpořit, pokud jim na něm záleží a nechtějí posílat svoje peníze. Hráče to nestojí ani haléř, je to pouze kliknutí myší. Nehledě na to, že někdy jsou zde i velmi zajímavé reklamy na které se člověk podívá. Jsem přesvědčen, že kdyby hráči tyto slova reflektovali, server jako takový by jim byl velmi vděčný. Protože je to opravdu nějaké ovoce za žádnou práci.
S pozdravem, Zeus
Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!