1

Téma: Stížnost - reklamy

Dobrý den,

Během posledních dní mne velmi zaskočila skutečnost, že se na diskuzním fóru objevily obludné obrázkové reklamy na nesmyslné online hry, které hyzdí celou stránku. To, že se vyskytují reklamy na webových stránkách, to už jsem si zvykl i když mne to udivuje a nelíbí se mi to. Ale tohle je podle mého soudu vrchol. Myslím, že takový server nemá zapotřebí snižovat se k podobným praktikám.

Byl bych velice rád, kdybych se dočkal vyjádření někoho z kompetentních, což jsou administrátoři serveru. Zajímalo by mne, z jakého popudu tady reklamy jsou a k čemu slouží. Fórum a web totiž takto vypadá jako tuctové portály s flash online hrami, což je škoda. Ještě raději bych byl, kdyby byla vykonána náprava a reklamy z webu a fóra zmizely. Jistě se mnou bude souhlasit velký počet ostatních hráčů.

Děkuji za vyhovění nebo alespoň adekvátní odpověď.
Hezký den, Karel Šidlo

Palec nahoru

2

Re: Stížnost - reklamy

Ahoj, s tim forem, zajiste souhlasim. Slysel jsem, ze Admini prodelavaji, prave proto jsou zde ty reklamy, ale na forku by mohly zmizet.

edit:/ Promin, ale kazdy clovek dela chyby.

Naposledy upravil: kaktus (2011-02-21 16:56:42)

+1

3

kaktus napsal:

Ahoj, s tim forem, zajiste souhlasim. Slysel jsem, ze Admini prodelavaji, prave proto jsou zde ty reklamy, ale na forku by mohli zmizet.

Mohly zmizet.

Palec nahoru

4

Reklamy... Všude máš dnes reklamy a pokud ti aspoň minimální částkou přispějí na chod serveru,tak by jsi je jen ''blbec'' sem nedal wink

http://www.crunkenergydrink.cz/www/gfx/banner_468x60.jpg
http://uloz.to/xryNXsw/henkus-mixtape-v … ukfmix-zip
STAHUJ mixtape-můj mixtape(dubstep) wink)

5

Nepáči sa Vám? Prispievajte na server, aby tu nemuseli byť.

http://i16.photobucket.com/albums/b23/slovakia123/bb_copy1121-1.png

Palec nahoru +3

6

Sampo napsal:

Dobrý den,

Během posledních dní mne velmi zaskočila skutečnost, že se na diskuzním fóru objevily obludné obrázkové reklamy na nesmyslné online hry, které hyzdí celou stránku. To, že se vyskytují reklamy na webových stránkách, to už jsem si zvykl i když mne to udivuje a nelíbí se mi to. Ale tohle je podle mého soudu vrchol. Myslím, že takový server nemá zapotřebí snižovat se k podobným praktikám.

Byl bych velice rád, kdybych se dočkal vyjádření někoho z kompetentních, což jsou administrátoři serveru. Zajímalo by mne, z jakého popudu tady reklamy jsou a k čemu slouží. Fórum a web totiž takto vypadá jako tuctové portály s flash online hrami, což je škoda. Ještě raději bych byl, kdyby byla vykonána náprava a reklamy z webu a fóra zmizely. Jistě se mnou bude souhlasit velký počet ostatních hráčů.

Hezký den, Karel Šidlo

jednoduché chceš aby ty reklamy zmizly? napiš adminům kolik jim měsíčně vydělávají a tu částku jim pak měsíčně posílej ty:) a bude to tu bez reklam

Palec nahoru

7

Sampo napsal:

Dobrý den,

Hezký den, Karel Šidlo

Ja by som sa dal liečiť to za 1. a za 2. by som si urobil vlastný server kde by som reklamy nemal a ťahal to celé z vlastného vrecka! Ale ty určite nato časom prídeš sám, pravda Karolko...

Naposledy upravil: Dodko (2011-02-21 18:07:53)

Moje avítko smile
http://2i.sk/2i/t/2f443e14c7.jpg

8

Myslím že reklama cca 19x3cm není takovej problém...jsme tu snad proto, aby jsme si přečetli užitečné příspěvky a jestli tě tak deprimuje, můžeš na ty stránky hold přestat chodit a založit si vlastní... hmm
Na provoz webu musejí admini nějak vydělávat...a ty by jsi určitě udělal to stejné.

Naposledy upravil: Arwen (2011-02-21 18:16:23)

elf 100+

Palec nahoru

9

Na taketo pripady plati jedna ludova mudrost :

Nepaci sa ti , chod inde ...

http://img525.imageshack.us/img525/1879/userbar009ad.gif
Kto nepoznal bolesť, nikdy nedokáže pochopiť
pravý mier.

Palec nahoru

10

Ahoj, je tomu tak jak píší i ostatní, v dnešní době vydělává, prodává, upoutává, motivuje,podněcuje a informuje. To je tak asi vše z hlediska marketingu, z hlediska eknomiky je to takto: reklama je placená forma propagace, takže ti co někam dávají svoji reklamu, tak za to musí zaplatit té osobě, která tuto reklamu propaguje.
A ted z toho nejlepšího hlediska: nechám tu reklamu a dostanu za to nejaky ten penizek na udrzbu a provoz.
P.S. Kdyby ti nabizeli př. 500 korun za to, že na svém kole(aute) budeš mít nálepku, tak by jsi do toho taky šel

Život je boj, ale to ještě neznamená, že musím jít přes mrtvoly. Zvláště když jednou z nich bych mohla být já.

Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.
[Cimrman Jára]

Palec nahoru

11

Artemis napsal:

P.S. Kdyby ti nabizeli př. 500 korun za to, že na svém kole(aute) budeš mít nálepku, tak by jsi do toho taky šel

Ahoj, ja bych do toho urcite nesel, proc si kazit design auta, za nejakych blbych 25$? Navic to vypada celkem divne.

+1

12

Dôvod, prečo tu ale reklama je, je jasný. Server prerába. Tak nebuďte egoisti a nenadávajte a radšej na nich aj sem-tam kliknite.

http://i16.photobucket.com/albums/b23/slovakia123/bb_copy1121-1.png

Palec nahoru

13

Kaktus, byl to jen příklad. A potom, asi nevíš co stojí i malá reklama(logo) kdekoliv, kde to vidí lidé co smile
A to se už nebavavím o reklamách v televizi, či živých vysílání nějakého utkání jako je hokej, tenis či jiné.

Život je boj, ale to ještě neznamená, že musím jít přes mrtvoly. Zvláště když jednou z nich bych mohla být já.

Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.
[Cimrman Jára]

Palec nahoru

14

nechapu jak nekomu muze vadit jedna reklama tady na foru... radci na ni sem tam klikni a bud rad ze nemusis platit abys moh hrat  big_smile

Maestro [Avalon]

cc, cf nebo hj a podobně nepovažuji za pozdrav a nereaguji na to wink

Palec nahoru

15

Reklama stoji ruzne,na internetu se vetsinou pocita za pocet kliknuti. V televizi stoji reklamy 200 000 a podobne, ale preci nemuzes srovnavat DaeMU napriklad s HBO smile. Jinak si myslim, ze tenhle server muze i vydelavat, jenze to by Admini tu hru museli prizpusobit trochu jinak a nevnimat stiznosti hracu na zmenu rasy a podobne.

16

Administrátoři prosím nečíst:

Používejte AdBlock. Netýká se to jen tohoto ale rozhodně vám to pročistí všechny stránky. Takový seznam je po nich dokonce i čitelný. smile

Palec nahoru +1

17

Belqo napsal:

Dôvod, prečo tu ale reklama je, je jasný. Server prerába. Tak nebuďte egoisti a nenadávajte a radšej na nich aj sem-tam kliknite.

nevidím do vnútra ale server určite neni v strane skôr by som povedal že je vo veľkom pluse viem že chod servru nestojí 2kč ale neni to zas až tak zlé aby sa to nedalo utiahnuť už len vďaka predregistrácií je server zaplatený na rok dopredu  big_smile inak tú reklamu mám celkom na háku na fórku má človek sledovať témy a nie reklami  tongue

Naposledy upravil: Seraphim (2011-02-22 01:19:29)

Hrám tu od čias season2, kedysi ako Sasuke teraz už ako Seraphim.
Guilda Fallen príma slušných a tímových hráčov ak má niekto záujem pridať sa k nám píšte mi v hre.
PunBB bbcode test

Palec nahoru

18

Seraphim napsal:
Belqo napsal:

nevidím do vnútra ale server určite neni v strane skôr by som povedal že je vo veľkom pluse viem že chod servru nestojí 2kč ale neni to zas až tak zlé aby sa to nedalo utiahnuť už len vďaka predregistrácií je server zaplatený na rok dopredu  big_smile

Ahoj, co se týče té předregistrace, zaplatilo nám to jmenovitě jeden měsíc serveru dopředu a nějaký kousek, takže tak. Ano, čekal jsem, že tam bude mnohem větší profit a budeme moct potom omezit Zlaté (elegantní řešení). Nicméně ta realita byla bohužel zcela někde jinde. Zas tolik předregistrovaných účtů nebylo, drtivá většina z nich byla předregistrována z titulu, že měli Zlaté na účtě na starém DaeMU Season III. A nakonec si to nezapomeň ještě podělit dvěmi, protože šlo o SMSky. Opravdu jsme z toho neměli skoro nic a teď řešíme zcela vážně finanční otázku serveru. Rozhodně je Season IV silně prodělečný projekt, sám jsem to, respektive moje peněženka to poznala.

Tak Tě do budoucna prosím, abys nevypouštěl do světa takovéto zaručené rozumy bez nějakých podkladů.

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

19

Seraphim napsal:
Belqo napsal:

nevidím do vnútra ale server určite neni v strane skôr by som povedal že je vo veľkom pluse viem že chod servru nestojí 2kč ale neni to zas až tak zlé aby sa to nedalo utiahnuť už len vďaka predregistrácií je server zaplatený na rok dopredu  big_smile inak tú reklamu mám celkom na háku na fórku má človek sledovať témy a nie reklami  tongue

Výnos z předregistrace pokryl náklady na měsíc únor a část nákladů na měsíc březen.

Palec nahoru +1

20

Zeus napsal:
Seraphim napsal:
Belqo napsal:

nevidím do vnútra ale server určite neni v strane skôr by som povedal že je vo veľkom pluse viem že chod servru nestojí 2kč ale neni to zas až tak zlé aby sa to nedalo utiahnuť už len vďaka predregistrácií je server zaplatený na rok dopredu  big_smile

Ahoj, co se týče té předregistrace, zaplatilo nám to jmenovitě jeden měsíc serveru dopředu a nějaký kousek, takže tak. Ano, čekal jsem, že tam bude mnohem větší profit a budeme moct potom omezit Zlaté (elegantní řešení). Nicméně ta realita byla bohužel zcela někde jinde. Zas tolik předregistrovaných účtů nebylo, drtivá většina z nich byla předregistrována z titulu, že měli Zlaté na účtě na starém DaeMU Season III. A nakonec si to nezapomeň ještě podělit dvěmi, protože šlo o SMSky. Opravdu jsme z toho neměli skoro nic a teď řešíme zcela vážně finanční otázku serveru. Rozhodně je Season IV silně prodělečný projekt, sám jsem to, respektive moje peněženka to poznala.

Tak Tě do budoucna prosím, abys nevypouštěl do světa takovéto zaručené rozumy bez nějakých podkladů.

Tak potom sa ospravedlňujem  roll  ale tak myslel som že server je zabezpečený na "roky dopredu"  big_smile z investícií hráčov ešte za chodu season 3  lebo tých zlatých tam bolo strašné hafo v obehu...  smile

Hrám tu od čias season2, kedysi ako Sasuke teraz už ako Seraphim.
Guilda Fallen príma slušných a tímových hráčov ak má niekto záujem pridať sa k nám píšte mi v hre.
PunBB bbcode test

Palec nahoru

21

Seraphim napsal:
Zeus napsal:
Seraphim napsal:

Tak potom sa ospravedlňujem  roll  ale tak myslel som že server je zabezpečený na "roky dopredu"  big_smile z investícií hráčov ešte za chodu season 3  lebo tých zlatých tam bolo strašné hafo v obehu...  smile

Jasně, ale musíš si vzít v potaz, že koupě nového serveru byla splacena se sbírky pouze z poloviny a další polovina se platila právě z peněz serveru. Momentálně je to takzvaně nula s nulou pojde. Rozhodně to není tak, že jsme si nakoupili celý tým z výdělků auta a teď máme nohy na stole. Je to přesně naopak. Jsou to probdělé noci práci na serveru, za které ještě platíš.

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

22

Seraphim napsal:
Zeus napsal:
Seraphim napsal:

Nějaká rezerva tam byla, ale od října 2010 bylo zcela slepé období a pořizoval se nový server kdy administrativa větší část těch nákladů platila, menší šla ze sbírky. No a v postatě většina hráčů měla předregistraci ze zlatek z SIII takže tím nepřišpěla. Navíc díky náporu hráčů stouply náklady na konektivitu.

Palec nahoru +1

23

No..a až dojdou peníze,tak se budu hrát jenom za peníze a bude to wink

/sehnat sponzora by taky šlo big_smile

Naposledy upravil: HenkuS (2011-02-22 01:45:11)

http://www.crunkenergydrink.cz/www/gfx/banner_468x60.jpg
http://uloz.to/xryNXsw/henkus-mixtape-v … ukfmix-zip
STAHUJ mixtape-můj mixtape(dubstep) wink)

24

Scimus napsal:

Používejte AdBlock. Netýká se to jen tohoto ale rozhodně vám to pročistí všechny stránky. Takový seznam je po nich dokonce i čitelný. smile

správná volba, hlavne nepouzivejte IE, ten to vzdycky podela xD

lidi necitujte posledni prispevek na ktery reagujete a zkratte ho boze, kdo to ma cist ...

Naposledy upravil: lunaris (2011-02-23 22:12:36)

Palec nahoru

25

Souhlasim, pokud Vám reklamy, tak běžte, já proti reklamám osobně nic nemám. Páč kdyby nebyly reklamy tak o polovině věcech nevíme. Takže někdo vidí reklamy negativně, někdo zase pozitivně. Ale každý by měl vidět hlavně to pozitivní. O tom přece je život. smile

Palec nahoru +1