Téma: Sraz Daemu hračů
Chtěl bych se zeptat jestli by šlo uspořádat sraz hráčů Daemu. Někde se sejít a hrát :-D třeba ????? Předem díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych se zeptat jestli by šlo uspořádat sraz hráčů Daemu. Někde se sejít a hrát :-D třeba ????? Předem díky
třeba ve hře? ![]()

třeba ve hře?
poweeeeeeeere!! bud uz ticho xDDD
třeba ve hře?
SI zabil :DD
Ahoj, Lorencia bar, vstup jen od 18 let. Čas navrhněte, pitivo si veze každý sám.
Deathor
Ahoj, Lorencia bar, vstup jen od 18 let. Čas navrhněte, pitivo si veze každý sám.
Deathor
![]()
Deathor
Tak a smrťák to zabil
![]()
vyste asi šašci nic tak to uzpořádám sám nebo nevím nemyslím ve hře ale jako nekde nějaký sál seženou se stoly, přístup k netu a pofrčí me si
Já bych do toho šel protože by mě zajímali hráči kteří furt frčí :-D
Udelat sraz a hrat na nem hry?? To uz je fakt no life... Nereknu popit, pokecat, poznat se, ale hrat tam jeste?? No coment :-DD
Udelat sraz a hrat na nem hry?? To uz je fakt no life... Nereknu popit, pokecat, poznat se, ale hrat tam jeste?? No coment :-DD
Jako s tebou souhlasím naprosto.
Kdo vůbec může vypustit takovou kravinu jako je sraz na kterým se bude hrát :DDDDDD.
To mě potom stačí web kamera a nemusím bůh ví kam jezdit na sraz a vyjde mě to na stejno,ale levněji.
p0wer napsal:třeba ve hře?
poweeeeeeeere!! bud uz ticho xDDD
![]()

Ahojte,
Proč sse to řeší teď v zimě ?? Nechte to na léto ![]()
no třeba jak říká Marko prostě nějakej takovej srazík jestli by to šlo udělat
Iniciatíva tu bola lenže: http://forum.daemu.cz/topic/3031/3-daemu-sraz/
Deathor
Lorencia? To je kde..? Šel bych jinak... Pokud příjdeš i Ty.
Koupím si kofolu a pokecáme, né? ![]()
vyste asi šašci nic tak to uzpořádám sám nebo nevím nemyslím ve hře ale jako nekde nějaký sál seženou se stoly, přístup k netu a pofrčí me si
Já bych do toho šel protože by mě zajímali hráči kteří furt frčí :-D
Dobrý nápad a až se začnou kilovat ve stadku tak aby si tam byl ještě se záchrankou
![]()

Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.