ahoj,
nic proti tobě nemam je mi líto že si to takhle vykládáš , omlouvam se jestli jsme se tě nejak dotknul nebyl to můj záměr
prakticky ti tím pomáhám když tě upozorním na gramatickou chybu ty si to potom uvědomíš a nebudeš ji psát, sám vím jak se potom lidi smějou takovým co dělaj chyby .... muj kámoš je dizgrafik a je to fakt hrozné když se ti každý směje už jsem kvuli němu dostal ředitelskou když jsem zmlatil pár kluků co se mu smáli ...
S pozdravem megret . ps neber si vše tak k srdci trošku povrchního chování nikdy neuškodí pamatuj jsi lidi jsou zlí a podlí a když si je moc pustíš k tělu tak toho většinou budeš litovat ( vlastní zkušenost )
Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!