1

Téma: Učet jako trezor aneb nedobytný učet

Ahoj hráči,
Všiml jsem si že v poslední době se stava že se čím dál víc kradou acc(pokud si to jen vymyšlíte aby adm měli víc prace tak je to dost trapne , ale je to možne) proto vám chci poradit jak udělat svůj učet prakticky nedobytným. Nejprve si povíme něco o získaní hesla . Ziskání hesla od vašeho učtu se děli na mnoho časti ale hlavními dvemi jsou 1)přímé 2 ) systémové
1)přime: jde vlastně o to že hrač se snaží zadat heslo (nahodně) a snaží se připojit většinou se snaži dat 1 jmeno nebo postavy ve hře nebo pokud nahadou vas zna tak třeba DN a pokud se mu to podaří vy nasledně přijdete o acc
2)systemové: je trošku složitější jde v podstatě o to že vam člověk pošle "vir" do počítače a ten´mu nasledně na jeho počítač posíla vše co dělate nebo kam chodíte (na netu) a i hesla ktera použijete a tímpadem se vám tam připojí

Toto je takový začatek toho jak získat heslo ale je jich mnoho víc od falešnych odkazu na stranky až po naboravaní přes ip
Nyní přichazí hlavní věc tohoto PŘS jak udělat svůj učet nedobytným
Hlavní je zvolit heslo takove ktere ma nezavisle na sobě znaky nebo číslice( ne třeba pavel123, nebo qwertzuiop ) tyto hesla jdou totiš snadno zjistit , nesmí byt prakticky žadna spojitost aby bylo heslo kvalitní (POZOR: hlavně si nedavejte heslo stejne jako nazev ACC !!!!!!!!!!!) hlavní je taky delka hesla .... prakticky nezjistitelne heslo je od 9 znaků víš kvalitní začina u 6 znaku a více toto heslo by mělo obsahovat nahodna pismena a čislice tak aby se i dobře pamatovala , jelikož každy mozek je jiny tak i jine písmena se mu lepe pamatuji .

Hesla ktera jsou delší ale mají nějakou spojitost jsou prakticky jako heslo s meně znaky bez spojistost , protože okamžite když "lupič" přide an spojitost zbytek snadno domyslí pokud to není nějaky kakabus natroublej

další duležitou strankou je pořadný antivir abyste si ten vir nestahli kvalitní antivír je dnes těžko sehnat protože "hekři" jsou dnes strašně vynalézaví  a okamžitě si najdou něco jineho ... ja používam NOD 32 a zda se mi celkem dobrý možna i te avast by nebyl špatný ale nevím ..... k tomuto tematu je duležita věc a to je multiantivir : jde prakticko o to že mate více antivirů (např nod32+avast) toto je největší hloupost , hlavně proto že antiviry buď budou navzajem považovat za vir nebo
nebude dělat níc přiklad nod 32 chce odstranit vir ale avast zjistí že nod 32 s ním už pracuje tak odstraní i tu čast nodu ktera s tímto souborem pracuje...... 2 přiklad nod 32 začne a u protokolu je napsany  první avast tak přestane ale avast vidí v protokolu nod tak neděla nic takže nikdo neděla nic.... z toho vyplýva 1 antivír a pokud možn nějaky dobrý ;d

tímto přispěvkem chci pomoct serveru ať se tu nekradou acc nebo ať si hrači nevykradají učty

Seznam zkratek : PŘS-přispěvek
                             acc- učet
                            net-internet
                            Nod32- produkt firmy eset na ochranu počítače
                            Avast- program na ochranu počítače,nazev společnosti ktera tento produkt vrabí

Děkuji za pozornost s pozdravem a "nedobytným učtem" Megret
ps:Lidi jsou zloději a podvodníci nevěřte nikdy nikomu ani kdyby nasliboval hory doly,protože plati důveřuj ale prověřuj
a pokud by jste byli tak hodní a dali paleček nebudu se zlobit ;Đ
pokud by byl jakokoliv dotaz pište rád odpovím ..... pokud bych zde udělal nejakou pravopisnou či gramatickou chybu omlouvam se ale nejsme neomylní;Đ

Naposledy upravil: megret (2011-11-21 13:58:08)

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

2

Re: Učet jako trezor aneb nedobytný učet

Ahoj,
Tady nejde o Hackery nebo náhoďáky...tady jde o to že 1000x už admini řekly aby lidi nedávaly nikomu heslo->nesdílely svůj acc a stejně to dělají.Pak jim ten ,,kolega" sebere účet a začnou se tady ohánět tím,že jim nějaký hacker ukradl účet...Pak z nich nakonec vypadne(nebo podle logů se zjistí)že je acc sdílený a stejně se budou ještě ohánět návratem acc nebo věcí...Když pak admini řeknou že nic nevrátí tak nakonec jsou nejhorší oni a ještě lidi začnou nadávat.Dokud se to prostě každýmu na serveru nestane tak nepřestanou sdílet a budou furt vznikat tyhle zbytečný konflikty

a jinak jako nápověda skvělí , a doporučuju heslo aspoň se 12 znaky smile

Naposledy upravil: merhy (2011-11-21 16:55:40)

http://img830.imageshack.us/img830/3593/voror.jpg
Uploaded with ImageShack.us díky markovi za podpis smile

Palec nahoru +1

3

Ahoj !

Presne ako to merhy napísal. Skoro každý zdiela účet a potom sa čudujú, že ich niekto vikradol.  hmm

4

ahoj,
jelikož mam zlomenou nohu tak jsem chudak jedu an 3 tydny do německa a ja vul si zlomím nohu ted jen sedím na pokoji a čekuju net nejede mi dae takže nemužu ani hrat ( ne ban nemam ;Đ)

a ještě k tomu heslo ktere obsahuje 9 znaku a víc je velmi dobre protože u těchto hesel už je šance milionu ku 1 aby se na heslo přišlo ano nepopíram že pamatovat si ho není lehke ale berteto jako navod do života dnes vas mohou okrast o kartu nebo pres internet a takove heslo vam to muže zachranit nebo aspon snížit riziko vykradení učtu ( myslím u banky atd)
to že maš heslo s 12 vubec nemusí být rozhodující pokud si daš např 123456789123 duležite je taky nesdělovat nikomu počet znaku v hesle protožeje to potom pro pachatele lehčí

to jen abych upresnil a to že tady nekdo sdíli učet to je jeho chyba ja třeba taky s sdílím ale jen se svym mozkem protože dae je jen srdcová zaležitost ;Đ

Děkuji s pozdravem z německa Megret

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

5

Ahoj,
ak chceš dobrý ANTIVÍR stiahni si AVG internet security 2012(z offic. stránky free a tak si hodte skúšobnu verziu a potom crack na licenciu...)Asi tak je to viac než OK antivír :)A ešte heslo ani nemusí mať toľko znakov ale musí mať hlavne prepletené písmena smile (napr. 4s8h2dp461a7q9p) To je trošku dlhé ale nejako takto by malo heslo vyzerať smile

PS: Pekna rada palec hore  wink

Naposledy upravil: Pikisss (2011-11-22 23:10:52)

"Myslím,teda som"  -  René Descartes

"Rozum učí všetkých ľudí, že sme všetci rovní a nezávisli"  -  John Locke

Palec nahoru

6

děkuji ale heslo je zakladme uč¨tu uznejte zda to vaše je dobre moje je takové že na to by přišel jen machr co by mě znal

7

Ahoj, podle mého názoru i kdybych si dal heslo " ahoj " , tak na to nikdy nikdo nepříjde, pokud dotyčný bude tipovat heslo.

Pokud použije program na prolamování hesel, tak to je jiná ale neslyšel jsem o tom ještě.
Tam je pak jedno jaký heslo člověk dá, jen by to dýl trvalo.

Mimo jiné jsem topic o sdílení acc již psal a opravdu to je o tom, že lidi sdílí svoje accounty a pak se diví.

S pozdravem Crossfire

Palec nahoru

8

Ahoj,
Crossi jde o to hlavně potom v životě protože když se dnes podívam tak kody od banky se snaží prolomit hodně lidi podle statistik se o každy5 učet snaží někdo dostat , je pravda u teto hry je to malopravdě podobné ale řeknu vám že když se podívam tak ti slabší hrači v klidu zděli sve heslo už kolikrat se stalo že norm na namku napiše nesmyslne znaky a když se zamyslím tak bych řekl že je to heslo někdy i rovnou řeknou heslo jmeno.... pak se stanou silnějšími a ten člověk co jsi to zapsal se nakonec připojí a vybere jim učet proto se někdy i vam v logach ukazuje že ma vice ip přihlašovacích to si ten člověk hlída až zesílí a pka mu to vybere .......... a někdy se nestane nic ....... víte řikam vam to protože se mi to kdysi stalo byl jsem eště malej a hloupej ale život mě naučil že lidi jsou s prominutím svině ktere z vás v klidu zedřou kuži.... a v posledním bodě nechci říkat že se tu to stává ale i obchody s učty jsou běžným přikladem vykradaní ..... kdysi se mi stala tady takova hrozna věc zeus si určitě zpomene , když ke mě přišel kamoš ja mu postal do jine hry sms a on mi dal věci tady a potom si vymýšlel že chodí do prace a ja přišel o dost věci ktere jsem měl a ještě asi o 3 stovky kreditu bylo to hnus sice pak dostal do držky ale mě sebrali opty ze setu ktery nebyl zrovna levny NJN poučilo mě že ani obchodovaní s podtextem do jiné hry je taky dost blbé

Děkuji megret ..... trošičku slohovka ale je to fakt

9

Koukám, že ty píšeš o koze a já o voze...

Říkám, že pokud člověk nesdílí acc, tak je velmi malá ( či dokonce nemožná ) šance, že se mu někdo na acc dostane.
Pokud řekne někomu heslo, tak to je už jiná kapitola, to ani neřešim.

Palec nahoru +1

10

nn řekl bych že doplňuji svuj 1 přispěvek  , a navíc si myslím že se eště nestalo aby tady byl použit DH a to aby nahodně přišel na heslo je taky nemožne ale hlavně si nedavat jmeno stejne jako heslo to mě už několikrat dojalo na jinych hrach ;Đ

11

Myslím že máte pravdu, polovička serveru (nemyslím nikoho konkretního) sdíli acc a pak breči jejich vina ne adminů smile

Palec nahoru