Téma: Napad
ahoj,
mam tady par napadu ,které by usnadnili orientaci a hlavně čas a zpřijemní hru : jedna se o hlavní 3 body
1 .
je obchodní centrum - myslím si že by bylo lepší rozdělit obchodní centrum na koupím , prodám , (popř i vyměním) protože hrači malokdy napišou hned v přehled tématu zda kupujou nebo prodavají , myslím si že by to bylo i přehlednější a lide by se v teto sekci lepe orientovali,
2.
bodem je reset NPC videl jsem na jistém serveru že byla resetovací npc přimo ve hře myslím si že by se pak v klidu mohli dělat upravy na webu a lide by mohli expit ( napadlo mě to potom co se dělo včera večer) ta postava jednoduše stojí v lorencii člověk za ní přide a da levet reset pak se musí relognou (např změnit postavu) a poté se znovu přihlasit do hry a mate level reset za sebou pak stačí jen /agi XXX,/str XXX, atd a jedete dale
3.
bodem jsou quest NPC slyšel jsem že na teto verzi jdou zprovoznit Q jako napřiklad zabij 40 pavouku , jdi devias najdi 40 elite yety toto jsem take odkoukal z jineho serveru z pavouku jsem dostal 5x chaos a 10 joh , ps tady by se to mohlo také zavest pomohlo by to hlavně začatečníkům tyto Q jsou u elf pomocnice či přimo Q postvy určenou jen na to
Vedlejší body :
a) ohňostroje , vubec jsem zde nevidel takove ty ohňostroje ( firecracker) takove ty obrovske co rozzáří celou obrazovku možna kdyby se tu dali ;Đ ty maličke tu jsou Devias 2 se prodavaj pokud se nemýlím
B)zavest dropovaní specialních ringu (skeleton , haloween-men) např že by padl vždy 1 z kunduna nebo by padal K 3 ??
toto je vše co by mohlo trošičku zpříjemnit neuprosnou krajinu MU ;Đ
S pozdravem Megret
( Všechny gramatické či jiné chyby bere na triko Fantomas )
Naposledy upravil: megret (2012-01-23 18:55:21)