1

Téma: Napad

ahoj,
mam tady par napadu ,které by usnadnili orientaci a hlavně čas a zpřijemní hru : jedna se o hlavní 3 body
1 .
je obchodní centrum - myslím si že by bylo lepší rozdělit obchodní centrum na koupím , prodám , (popř i vyměním) protože hrači malokdy napišou hned v přehled tématu zda kupujou nebo prodavají , myslím si že by to bylo i přehlednější a lide by se v teto sekci lepe orientovali,
2.
bodem je reset NPC videl jsem na jistém serveru že byla resetovací npc přimo ve hře myslím si že by se pak v klidu mohli dělat upravy na webu a lide by mohli expit ( napadlo mě to potom co se dělo včera večer) ta postava jednoduše stojí v lorencii člověk za ní přide a da levet reset pak se musí relognou (např změnit postavu) a poté se znovu přihlasit do hry a mate level reset za sebou pak stačí jen /agi XXX,/str XXX, atd a jedete dale
3.
bodem jsou quest NPC slyšel jsem že na teto verzi jdou zprovoznit Q jako napřiklad zabij 40 pavouku , jdi devias najdi 40 elite yety toto jsem take odkoukal z jineho serveru z pavouku jsem dostal 5x chaos a 10 joh , ps tady by se to mohlo také zavest pomohlo  by to hlavně začatečníkům tyto Q jsou u elf pomocnice či přimo Q postvy určenou jen na to
Vedlejší body :
a) ohňostroje , vubec jsem zde nevidel takove ty ohňostroje ( firecracker) takove ty obrovske co rozzáří celou obrazovku možna kdyby se tu dali ;Đ ty maličke tu jsou Devias 2 se prodavaj pokud se nemýlím
B)zavest dropovaní specialních ringu (skeleton , haloween-men) např že by padl vždy 1 z kunduna nebo by padal K 3 ??

toto je vše co by mohlo trošičku zpříjemnit neuprosnou krajinu MU ;Đ

S pozdravem Megret
( Všechny gramatické či jiné chyby bere na triko Fantomas )

Naposledy upravil: megret (2012-01-23 18:55:21)

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

2

Re: Napad

Ahoj,
A my máme kopírovať ten nemenovaný server? Ja viem o ktorý sa jedná,banda zlodejov, a to ani nehovorím čo majú skopírované z Daemu,od nich by som neodkopíroval ani 1 slovo.

http://i40.tinypic.com/95nfqt.jpg
You'll Never Walk Alone, Liverpool FC!

Palec nahoru +1

3

ahoj ,
myslím si že by to bylo dobré ale je to na vás , marko tvuj nazor ti upírat nebudu ale nektere body jsou tu jen proto že by to zlepšilo hru a napadlo mě to dříve než někoho jineho
ps kazdy bod jsem odkoukal od jineho jsou dokonce v top listu na 2 miste jedine co me vadi ze jsou tam španele ,anglicane , atd a to mě nebaví ja radši všechno česky , jen včra nebylo co dělat tak jsem zkusil jiny a jsem rad za tento jen kdyby se mi už vratili ty veci ;Đ

;Đ s pozdravem Megret

Každý problém je jen tak velký jak mu sami dovolíme ,aby byl. Proto když mam problem koupim trenky s Bobrem , a jedu honem honem , spěchám s ruským bobem,podjedu pod lomem, hlavně honem honem at se nesetkám s Ronem , protože pak bych byl............................. Pořad ten co jede bobem ,rychle a honem , mam trenky s bobrem, prohanim se pod lomem hlavně honem honem!

4

Tak s Obch.Centrem souhlasím smile Celkem by se to hodilo. smile
Ale ostatní zbytečnost.Questy se už řešily.

http://www.speedtest.net/result/1930355711.png
Dum spiro,spero

Palec nahoru

5

j ja to beru , to obchodko by se hlavně hodilo pak ten NPC na resety zbytek to byly jen střipky toho co bych tady chtěl videt ,;Đ

sory ty Q jsem nezpozoroval ale už jsem to našel fakt se to řešilo tk to sory

megret

6

Ahoj mno  podle me by bylo asi nejidealnejsi NPC na resety jak jiz megret rekl kdyz stoji web a hraci maj 400 lvl a nemaj co jinyho na praci tk si sednou k PC a zahrajou MU zjistej ze nemuzou udelat rr tk je to prestane bavit.....s tim NPC na resety bych i souhlasil..........a jen tak odbocim je mozny ve hre rozedlit body treba jako do chatu...ne  normal mysi?....dekuji predem

S3....... Pepe---- 500 res
            DLpepeDL----500 res
            Pepe3-----260+ res

Palec nahoru

7

LEX_SM napsal:

Ahoj mno  podle me by bylo asi nejidealnejsi NPC na resety jak jiz megret rekl kdyz stoji web a hraci maj 400 lvl a nemaj co jinyho na praci tk si sednou k PC a zahrajou MU zjistej ze nemuzou udelat rr tk je to prestane bavit.....s tim NPC na resety bych i souhlasil..........a jen tak odbocim je mozny ve hre rozedlit body treba jako do chatu...ne  normal mysi?....dekuji predem

Ahoj, příkazy na dělení bodů ve hře samozřejmě jsou, je to všechno uvedeno na webu serveru v návodech ke hře:

/str, /agi, /vit, /ene

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

8

Zeus napsal:
LEX_SM napsal:

.a jen tak odbocim je mozny ve hre rozedlit body treba jako do chatu...ne  normal mysi?....dekuji predem

Ahoj, příkazy na dělení bodů ve hře samozřejmě jsou, je to všechno uvedeno na webu serveru v návodech ke hře:

/str, /agi, /vit, /ene

Jen doplnim ze nesmis mit pri rozdelovani pres "chat" auru (buff) od BM, jinak ti to spadne

Palec nahoru

9

Ahoj promin ale jediný dobrý nápad je to Obchodní centrum opravdu se tam člověk těžko orientuje!

Ale pomyšlení že bych si každý res udělal hned ve hře?? Ne děkuji!
A myslím že se dájí dělat i užitečnější věci když nejde hra nebo web než sedět u PC a čekat až to spustí.

Ještě bys třeba mohl chtít aby se reset dělal v každou celou a nesměl bys přitom mít nic na sobě a je hotovo.  lol  lol  lol

Omlouvám se za tento můj názor, nechci tě urazit nebo tak nějak ale takové FUN to myslím zase není. big_smile

Pro Deathora: Promin z českého jazyka jsem byl vždy na 5*.
PunBB bbcode test
ToritarY             500 res  400 level

10

jasně ,
nazor je vaš jak jsem řekl upírat je zbytečne , jsme demokracie tak ho vyjadřete ( v slušných mezích , ne v rozporu s pravidly) ať vím co si o tom myslíte . Ps jasně ja u toho kompu nesedím cele dny jak někteří tomuto odpovída i muj RR , ja spiše obchoduji proto mi vyloženě vadí ten chaos v obchodním centru

S pozdravem megret

11

Ahoj  dekuji vam smile

S3....... Pepe---- 500 res
            DLpepeDL----500 res
            Pepe3-----260+ res

Palec nahoru

12

Příjde mi jako hloupost dělat ze serveru přeplácaninu, takových serverů je strašně mnoho a každý znich stojí za prd. Pak příjde nápad BoKy v shopu a tím se to úplně završí. =o)

Palec nahoru

13

Ja bych řekl že questy jsou zbytečné-Ale s tím resetovaním ve hře a Obchodním centrem bych souhlasil .. smile) S pozdravem Synyster

Palec nahoru

14

Ahoj,

taky bych byla pro obchodní centrum smile

S pozdravem Sandrushka smile

http://img17.imageshack.us/img17/3237/celypodpis.png
Yeaaah!! 4ver!! smile http://yeaaah.netlio.cz/

Palec nahoru +1

15

Ahoj, děkujeme za podněty. Zamknu to, poněvadž to zde již příliš směrodatné není.

Zavedení zajímavé novinky pro hráče již brzy ... během víkendu se dozvíte více!

Palec nahoru

16

okey ,
lockni asi z toho kromě obchodního centra nic nebude ? jsem rád že se uplatnilo aspon to obchodní centrum

s pozdravem megret