Re: Chat
registrovat sa netreba stači napisať nick tušim že to tam je napísane
Musíš napsat Themisovi on tě regne.Napiš mu nick a jaký chceš heslo.

Dum spiro,spero
na mail.
A regnout se nemusíš stačí když napíšeš nick a kolonku pro heslo necháš volný a normal se přihlásíš ![]()

Dum spiro,spero
Ahoj, já jen dodám, že ten chat není žádný oficiální komunikační kanál serveru. Je to spíše taková zájmová aktivita, kterou vede podle všeho Themis, za což mu díky. Pokud by to bylo v rámci serveru, propojili bychom to s CP na webu.
Ahojte, presne jak napsal Zeus. Je to spis prozatim takovy pokus a momentalne to testuju, nicmene chtel bych, pokud se to uchyti, aby se to v budoucnu dalo vyuzivalo jako takovy kecalek a urcite hlavne i v samotnem prubehu hry (napr. misto postu).
Kdo chce zaregistrovat v tom chatu (mit unikatni prezdivku, aby ji nemohl pouzit druhy), napiste mi email, kde uvedete login + heslo jake chcete nastavit a ja vas co nejdrive pridam do seznamu registrovanych. Pokud by se tato vec uchytila, samozrejme to bude reseno jinak i klidne treba tim propojenim v CP panelu, to je vyborny napad
ostatne k tem registracim jsem uz kdysi zakladal topic ve volnem pokecu a sem tam se o tom zminim taky primo v chatu, vcera jsem registroval dalsi 3 zajemce. http://forum.daemu.cz/post/66188/#p66188
► Lovci a Ovečky, Offline, StarWars, Hudební a další eventy...Zde! ◄
► Pomohl jsem Ti? Klikni na palec nahoru. Díky
Ahoj myslím si že ten chat je moc přehnaný teda nic proti nikomu je to pěkné ale co zkusit třeba něco takového???
je to snadé dá se to upravit
a hlavně to není tak moc velké navíc upravit html kod je snadný

ToritarY 500 res 400 level
Ahoj myslím si že ten chat je moc přehnaný teda nic proti nikomu je to pěkné ale co zkusit třeba něco takového???
je to snadé dá se to upravit
a hlavně to není tak moc velké navíc upravit html kod je snadný
Fuj to vypadá jak ICQ.To radši tohle než takový omalovánky ![]()

Dum spiro,spero
jo je to takové malé Icq ale proto je tak úžasné ![]()

ToritarY 500 res 400 level