Re: SKINS
určo mám TH a valiant set a jinej mít nebudu takže klíďo udělej pro tyto sety i helmu
děkuju moc jestli si s tím dáš práci ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
určo mám TH a valiant set a jinej mít nebudu takže klíďo udělej pro tyto sety i helmu
děkuju moc jestli si s tím dáš práci ![]()
zkuste si dát skin na aschcrow , na dragon set kdo ho má vypadá pěkně já jsem to tak udělal.
ten DP a ashrow je hodne hezky

Ahoj, moc se mě líbí tvé sety a chtěla bych se zeptat respektive přidat další práci, zda by bylo možné předělat nějak Guardian set. Moc by se mě líbil v zeleném provedení a jestli by jsi zvládl aby z něj třeba padali kytičky ale to asi nepůjde
a taky se přimlouvám k té bílé fence. ![]()
Velmi dobre,jen bych poprosil,jestli by jsi sem nedal jeste puvodni sety,bez upravy ![]()
Ahoj RETF prosim ked budes mit cas sprav skiny na double blade dekuju ![]()
Retfe Ahoj,
Tak mám už jenom Valiant set pokud uděláš na něj skin budu velmi rád i s helmou pokud si s tím dáš práci Díky ![]()
mmm pekna pracicka
)) uznavam xDD
ahojky RETFíku měl bych na tebe dotazík, stáhnul jsem si ted balíček dragon setů a doufal jsem, že po otevření stáhnuté složky budou další složky s názvem jednotlivých setu, nicméně opak byl pravdou
a včechny sety jsou v jedné složce, tak bych tebe ale jestli by poradil i někdo jiný chtěl poprosit..jestli by jste mi poradily které soubory z těch všech je Dark Phoenix set, chtěl bych si přeskinovat jenom ten, ale když jsem si našel seznam s názvy těch itemu tak sem našel že DP by měl být:
Boot/Pant/Glove/Helm/ArmorMale18.bmd a když jsem si z toho balíčku od tebe vytáhnul těchto 5 souborů a vložil si do klienta tak mi MU naběhne jen do poloviny načítaní a pak spadne, ale když tam dám celý balíček tak to šlape.. Mohl by mi prosím někdo poradit co z toho mám vytáhnout abych si přeskinoval jenom DP a fungovalo to?
Předem děkuji
Ahoj, jde o to, že v balíčku jsou kromě bdm souborů ještě OZJ a OZT soubory naležící k oněm bdm souborům. Pokuď tam ty soubory chybí, klient se jednoduše nespustí. Momentálně jsem už téměř měsíc v léčebně a ještě měsíc tady budu. Nemám bohužel přístup k datům v mém počítači. Mám ale návod, jak by jsi to ty mohl zvládnout. Sežeň si starého klienta daemu a vlož do něj na správná místa bdm soubory Dark phoenix setu. Klient se vždy začne načítat a pak ti vypíše potřebný OZJ nebo OZT soubor, který nalezneš v balíčku. Soubor vždy přidej a znovu spusť klienta, takto vyhledej asi čtyřikrát různé soubory a měl by jsi vědět, o které soubory jde.
S pozdravem RETF
custe co takhle nejake skiny na MG ?
trba TH set v bile nebo cerne ? nenasli by se ?
Zdarec Retfe,
Pěkná práce... Ale nemohl by jsi m udělat set na DL? A místo koníka fenku?
Nebo děláš jen sety?
S pozdravem p0wer

Ahoj Refte mam dotaz http://forum.daemu.cz/post/47244/#p47244 v tom poslednim screenu dalo by se nejak udelat aby ten mec nejak zaril ci nebo takoveho ? treba ze by kolem nej slehali blesky neco jako okolo gold feny.. dystak ti poslu ten soubor s tim swordem Dik Jush
Ahoj Refte muzu te poprosit o predelani barvy jen dvou setu ? chtel bych udelat bilej TH a GD at celkove vypadaj barvou ty sety takto http://www.google.cz/imgres?q=hades+set 29,r:0,s:0 bylo by to mozne byl bych rad Dekuju
Naposledy upravil: Jush (2011-08-24 04:00:45)
Ahoj RETF Pekna pracicka ![]()
Prosim nemas nejaky navod pre zaciatocnikov ako menit skiny?
Dakujem ![]()
Ahoj Retf.
Prosim ta nevies mi poradit ako zmenit farbu celeho itemu napr v Zoner Photo Studio 13?
Pretoze ked tam menim farbu tak sa mi podari zmenit iba odlesk ale ta zakladna farba cervena napr pri dragon sete mi tam vzdy ostane:/
Diky za radu.
Ahoj Retfe,
Neudělal by jsi nějaký pěkný kurzor? Jako je myš.. Tak nějakou šipku zelenou třeba nebo ta.. Měl jsem to před VIPEm ale už nevím kde jsem ho sebral ![]()
Naposledy upravil: p0wer (2011-10-18 18:57:20)

Ahoj,omlouvám se, ale momentálně opravdu nemám čas, ze školy přijíždím většinou kolem šesté, sedmé hodiny a někdy i v půl osmé. O víkendech pracuji :-/ Možná oprazdninách, jestli nepojedu k bratrancovi na hory.
Zrdavím,
Refte mohol by si urobiť prosím niaky set zo s6 na sumku ?! lebo ten
aura set uz ma omrzil...
Predom DIKI ![]()
cau jestli v tom pokracujes mohl bys mi prosim udelat pekny lego setik?Treda v pekne zlate barve+nejako mensi zmenu.
Dekuji ![]()