Re: Exkluzivní set třídy X k mání! (!!! PRODLOUŽENO !!!)
Přátelé, konec aukce již dnes večír, proto neváhejte a v případě zájmu přihazujte! Aktuální nejvyšší nabídka je 351 JoCů.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Přátelé, konec aukce již dnes večír, proto neváhejte a v případě zájmu přihazujte! Aktuální nejvyšší nabídka je 351 JoCů.
Posledních 20 minut na příhozy ![]()
ou, tak to už začíná bejt mazec
co 400 joc? acc RCrown.
810 joc acc RCrown
Naposledy upravil: Tondas (2011-09-18 19:00:00)
hmm naskocilo mi to az ted, max dam 800joc mam ich na ucte.
to si moze upravit prispevok??:O
Achjo, nevim jestli jste si toho všimli, ale forko chvilema nefungovalo..takže to nebylo moc košér
dobré by bylo udělat aukční chat nebo něco, kde by se to přihazovalo online ... páč takhle.. no nic .. gratuluji
Naposledy upravil: fatmanik (2011-09-18 19:25:46)
viem ze bellara ma viac joc nez askari a askari si to len upravil podla mna by to nemalo platit......
muzu si ten prispevek taky upravit na 850 joc?:Dkdybych vedela ze to muzu tak bych se pak nepokousela posilat novy prispevek ktery mi to stejne nevzalo jelikoz jsem musela cekat az uplyne nejaka doba od toho prvniho ![]()
Naposledy upravil: Fresriolka (2011-09-18 20:25:35)
810 joc acc RCrown
Ahoj, to přece nemyslíš vážně, že si upravíš svůj příhoz v aukci?
omlouvám se tedy, když jsem dal příhoz 800 joc a kouknul, že by jsme byli 2, tak jsem zvýšil.. chvilka zmatku, během 15 vteřin...
Já skutečně nevím, jak mám v této chvíli postupovat. Pokud bych byl naprostý pedant, měl bych Ti ten příhoz neuznat.
a co takhle udelat vyjimku a dat to jemu i me ?:D a napsat do pravidel ze se nemuze v aukcni sini upravovat?
fakt jsem netušil, že je to zakázané, ale tak nechtěl jsem zkazit aukci...
To je pěkné, čtu tady ještě ohlasy, že snad nebylo forum úplně zcela dostupné. Proto jsem se rozhodl k následujícímu kroku - aukci prodlužuji o 24 hodin, tzn. do zítřejších 20:00:00 (včetně té sekundy). Doufám, že teď už si na to dáte všichni pozor.
tak tim padem ja se muzu rozloucit :DHodne stesti..
Neda mi to ..
- V auci je povinno uvést přesný čas konce dražby,Hráč se vystavením aukce zavazuje k tomu, že k předání předmětů opravdu dojde...
fajn Aska si to upravil to uz neresme, ale preco nemohla vyhrat Bellka? To ze par ludom blblo forko,(mne napr. ne) neni dovod porusit pravidla aukcnej siene ,ci? Abo to nejako vynahradzat.Ani ked padne server tak mi nikto nevynahradi tie joci/expy co som mohol ziskat nez to znovu nabehne . Kazdy cakal na konec aukcie aby prihodil max.. tymto su mnohi z kola von kedze "ukazali co maju".Neni med zohnat tych "vyhernych" 800joc, nieto dalsich 100+ na mozne prebitie Fatmiho a este za tak malo hodin.
.. Keby ja zmenim cas aukcie bo niekomu nieco blblo dostanem tak maximalne banan..
Ne tady de o to ze to tak moc neblbo v podstate na forum se dostal kazdy a to uz je jejich vina ze to posilali tesne par sekund pred koncem meli pocitat s tim ze bude chvilku trvat nez se jim to tu ulozi ale to je jedno.. Breke diky ale mel si to nechat plavat jeste dostanes za to ban:)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.